Tänään on ohjelmassa LAISKOTTELUA!!! Tai ainakin minä laiskottelen. Mies lähti hakemaan puita vanhin mukanaan. Keskimmäinen ei halunut lähteä koska siellä olisi mennyt kuulemma liian kauan. Vaaveli jäi minun ja keskimmäisen kanssa suosiolla kotiin, voi olla että hänestä olisi ollut enemmän haittaa kuin hyötyä tuollaisissa puuhommissa.

 Keskimmäistä hieman harmitti se että vanhin lähti isänsä mukaan... "Miksi me ei voida vaan lämmittää pattereita?" tyttö uteli kun sanoin että puita on pakko hakea että saadaan kämppä lämpöiseksi.   Niin-in , vaikeahan lapsen on ymmärtää että  patterit lämpeävät öljyllä ja se maksaa ja kun lämmitämme puilla nin säästämme öljyä ja samalla rahaa. 

Mies ja vanhin kotiutunee tuossa iltapäivällä. Kun he kotiutuvat olisi tarkoitus lämmittää sauna, jotain hyvää ruokaa, mässyttää karkkipäivä karkkia ja katsoa avaraa luontoa... eli laiskottelua kaikessa rauhassa. 

Nyt vaaveli leikkii "kone leikkiä" (hän työntää kaikenlaisia papereita sohvapöytämme, semmoinen arkkupöytä, pienestä kolosesta ja samalla kun työntää paperit niin hän hokee että "Koneeseen... prrrr, prrr" ja sitten taas uusi paperi....) ja keskimmäinen on ulkoleikeissä naapurin tytön kanssa. Itse tässä suunnittelen josko leipoisi jotain laiskottelu päivän kunniaksi...