Pisteet miehelle.... Tänään tyttöjen kanssa  kerhossa ollessani  hän oli siivonnut. Ja tällä kertaa siivous käsitteemmekin kohtasivat. Eli oli imuroitu, pesty lattiat ja järjestelty. HIENOA!!! Oli kiva tulla kotiin kun ei löytänyt aamupala astioita lavuaarista vaan ne oli järjestelty astianpesukoneeseen, lattiat oli pesty puhtaiksi ja sohvatkin imuroitu. Kyllä mun kelpaa. Pusu

 

Aamulla oltiin tosiaan tyttöjen ja mummon kanssa kerhoilemassa, viimeinen avoinkerho ja nyt alkoi sitten kesäloma. Toisin meille "kerhomammoilla" on heinakuussa illanistujaiset, ruoka ja juomaa ja hauskaa seuraa Silmänisku. MInä odotan jo innolla!!!!KOhta onkin jo hyvä aika aloittaa "mitämielaitanpäälle"-paniikki Nauru. NO mutta joka tapauksessa kerhossa olikin tänään herkkuja tarjolla. Avoinkerho tarjosi banaanipirtelöä sekä pipareita, myös kahvi oli ilmaista (tosin eihän tuo nyt super kallista ole muutenkaan 50 senttiä/kerta eli sillä kerralla saa juoda niin monta kuppia kun maha kestääHymy). Pirtelö oli oikein hyvää, täytyy kotonakin tehdä joku päivä pirtelöä kun viime kerrasta onkin jo todella pitkäaika, itseasiassa mietin tuossa etä ollaankohan me ikinä lasten kanssa tehty pirtelöä??? Yllättynyt, voipi olla että ei olla.

 

Nyt vaaveli on päiväunilla, isot tytöt pihalla naapurin tytön kanssa ja mulla on taas aikaa notkua netissä. Iltapäivällä tuilee veljeni lapsineen juhlimaan vaavelin synttäreitä. Meillä on tarkoitus leipoa pizzaa  koko porukalle ja sen jälkeen herkutella täytekakulla jonka mummo eilen jääkaappiin kiikutti Nauru. Ihana herkku päivä siis tulossa!!!