Aamulla ponkaisin ylös jo minuuttia ennen kellon soittoa... eli 6:04. Syy ei kylläkään ollut mikään pirteys vaan AMPIAINEN joka oli tullut pörräämään huoneeseen. Minähän en kammoa mitään nin paljon kuin AMPIAISIA!!! YÖKS!!! Pörinä saa kyllä hereille sadasosasekuntissa ja pakenemis vaistot herää jo ennen kuin on kunnolla hereillä. MInä pakenin huoneesta ja herätin miehen ja hän pääsi ampiaisen häätö puuhiin... .

Mutta syy siihen miksi kello oli herättämässä 06:05 oli AAMUZUMBA...  Aivan ihana aloitus päivälle. Kello 07:00 alkoi siis zumba ja kivaahan siellä oli, niin kuin aina... HIeman vaativa tunti... siis ei rankkuuden puolesta mutta kädet ja jalat ei taas vaan toiminut yhteen mutta hauskaa oli sehän se pääasia on! 

Kun Zumbasta kotiuduin oli nuppuset jo aamupalalla. Vanhimmalla on tänään hammaslääkäri ja hyvin huomasi että hän yritti vitkutella mahdollisimman kauan aamiaisen kanssa, pukeminen ei sujunut ja kaikki oli työn ja tuskan takana. Kun muistutin hammaslääkäristä tuli tytön kasvoille häivähdys paniikkia... "Minä en mene sinne..." Mutta pakkohan se on mennä, eihän siinä muu auta. Mies lupasi viedä tytön jos vaikka se onnistuisi paremmin. Nyt sormet ja varpaat pystyyn että tuo keikka ei ainakaan lisää tytön lääkärikammoa...

Vaavelin olo alkaa kai helpottaa. Viime yönä ei tarvinnut antaa  (illalla annoin) avaavaa lääkettä lisää ollenkaan ja hengitys ei pihise enään niin pahasti. PIkkuisen rohisee mutta ihan selvästi alkaa jo henki kulkea. Kuumetta ei tänä aamuna ole ollut yhtään, ei edes pientä lämpöä... JIHAA, ehkä tämä sairaus olikin nopeasti käväisevää laatua!

Hammaslääkärin lisäksi ei tälle päivälle olekkaan muuta pakollista ohjelmaa. Vanhin menee eskarista suoraan kaverilleen ja hänet pitää hakea puoli neljän maissa. Remppa jatkuu tietty , ikkunakin tulee tänään tai huomenna, saas nähdä milloin "remppaäijä" ehtii sen tulla asentamaan, voi olla että menee ensi viikkoon. Mies jatkaa tänään eristyshommia ja ehkä vetää sähköjä valmiiksi. Eilen saatiin latia levyt asennettua (ihan pieni pala jäi laittamatta koska sen voi laittaa vasta kun on saatu sähkösysteemi muutettua) ja se tekee tästä remppahommasta ehkä hieman siistimpää kun enään ei puru leviä joka paikkaan.

Tässä muutama kuva eiliseltä... Vaaveli auttaa remppahommissa....

Ensin pora oli hieman epäilyttävä...

Mutta hetken kuluttua vaaveli halusi porata:

Ja "pientä" onnistumisen ylpeyttä suorituksen jälkeen: