Viisi yötä jouluun.... keskimmäisen sanoin: uuu beibi mama!!!  (en tiedä mistä tulee) eli joulu tulla jolkottelee. Tosin jostakin syystä joulufiilis on hieman hukassa. Sunnuntaina ajattelin lähteä etsimään kadonnutta fiilista adventtikirkosta kun ei se mistään muualta tunnu nyt ainakaan löytyvän. Muina vuosina on tässä vaiheessa jo käyty laulamassa useat joululaulu kekkerit sekä jouluvaelluksella jne mutta tänä vuonna ei ole käyty vielä missään. surprise No jospa sitä sunnuntaina ehtisi, parempi myöhään kuin ei millloinkaan. smiley

Viime päivät on mennyt kaikenlaista lauantaina olin todella todella pitkästä aikaa ihan aikuisten menoissa. Työkaveri järjesti 40 v synttärit 80 luvun hengessä. Sinnehän piti tietty pynttäytyä.. neon värejä ja villiä meikkejä.

Tässä tulos:
Oli mukavaa pitkästä aikaa liikkua AIKUISSEURASSA. Syötiin ruokaa, tanssahdeltiin ja naurettiin. Iltamyöhään mies sitten haki minut ja toisen työkaverin kotiin. Oli ihan kyllä hubaisaa. smiley 
Sillä välin kun minä humputtelin ja mies oli iltavuorossa töissä oli mummo vanhimman ja minikääpiön kanssa kotona. Keskimmäinenhän oli leirillä tuon illan. Kotiväki ja varmaan leiriläinenkin olivat herkutelleet sipseillä ja karkeilla ja pitänyt hauskaa.

Kiva että on kivaa mutta sunnuntai aamu ei ollut ihan niin kiva... Rapula ei niinkään vaivannut muuta kuin väsymyksenä ja hieman säikkynä olona mutta ne ikinä osaa nukkua jos olen edellis iltana jotain nauttinut joten päivä meni koomassa mutta hereillä eli siis zombiena. smiley Aamu päivä meni zombeillessa likkojen futiksesa ja kun sieltä kotiuduttiin tein extempore päätöksen lähteä leffaan. Keskimmäinenkin kotiutui leiriltä sopivasti ja heitettiin vaan futis kamat kotiin ja kaahattiin leffateatteriin. Mies oli lähtenyt iltahukiin töihin joten hän ei mukaan päässyt. Leffana meillä oli viisi legendaa joka osottautui 3D:nä oikeinkin hyväksi leffaksi. Itse en ollut ennen 3D leffassa käynyt ja se oli minulle suuri elämys. MInä ja minikääpiö suunnilleen intona nappailtiin kohti tulevia lumihiutaleita siinä kun vanhin ja keskimmäinen tuijotti leffaa jo 3D konkarin tavoin. smiley Mutta huippuleffa ja ihan huisin hauskaa aikaa tyttöjen kanssa. Leffan jälkeen käytiin vielä neljään naiseen kotipizzassa pizzalla ja sitten kotiin hölläilemään sohvalle.
Tässä likat leffassa, 3D lasit päässä. smiley


Kuva: Pikku pimujen kanssa leffassa.

Kuva: Leffailua. :)

Tämä viikko onkin sitten ollut töissä hiljaisuuden multihuipentuma... aika on piiiiiiiiiiiitkä ja kun tietäisi että kotona odottaisi miljoona hommaa niin aika töissä tyhjän panttina tuntuu vielä pidemmältä. cheeky Illat on mennyt mitä milloinkin puuhatessa. Tänään kävi vanhimman kummi kyläilemässä. Hänestä on tullut meidän likoille jotenkin tosi iso juttu. Etenkin vanhin oli todella mielissään kun kummi kävi kylässä ja oli aikaa hänen kanssa höpistä, kummi sai mukaansa pienen  joulumuistamisen ja kutsun futiksen harjoitusmatsiin Kuusankoskelle. Vanhimman lisäksi minikääpiö esitteli kaikki temput ja kiipesi syliin ja kutitteli kaveria. Eli ihan innoissaan oli tytöt ja täytyy minunkin sanoa että onhan se itsestäkin ihan kiva vanhaa kaveria nähdä tuollai kiireettömästi.  

Huomenna taas töitä. Vanhimmalla on koulussa pikku joulut. Iltasella mennään uimaan. Viime kerrasta on aikaa niin kauan että osaakohan tässä enään edes uida. indecision. Perjantaina sitten likat saa koulussa todistukset ja minun töiden jälkeen täytynee hoidella kauppa asiat... siellä lienee aika monta muutakin samoissa hommissa joten pitänee varata PALJON pitkää pinnaa mukaan. smiley Lauantaina sitten pitäisi kiitää pakettikuskina paikasta toiseen ja iltapäivällä käydään vaarilla kaffella. Sunnuntaina sitten jos pääsisi rauhoittumaan jouluun. Lähdemme heti kun mies herää yövuoronsa jälkeen kohti pöljöä ja siellä sitten vietämme aikaa varmasti tiistaihin asti.

Mutta nyt.... kirja kainaloon ja sohvan nurkkaan. smiley