Viime yö meni taas itkeskellessä.. siis vaaveli (ja vähän kyllä äitikin kun ei taas voinut tehdä oikein mitään auttaakseen pientä enkeliä). Vekkaisin että antibiootti käy mahaan koska itku ei ollut sellaista HUUTOA vaan enemmänkin vaikerrusta, Itku loppui aina helposti mutta taas vähän ajanpäästä sama juttu... voi pientä!!!  (ja voi äitiä...) No mutta jos jotain hyvää niin nyt päivällä vaaveli on ollut ihan ok. Välillä saa hurjia huutohepuleita mutta ne taitaa enemmänkin olla omantahdon näyttämistä kuin kipua (esim, jos keskimmäinen ei mene kylpyhuoneen kaappiin ja pysy siellä jos vaaveli niin määrää, niin sitä pitää sitten HUUTAA ja HUUTAA ja kovaa ja kauan )

Muut lapset on kunnossa. Eli ehkäpä tuo keskimmäinen säästyi taudilta, luulisi että se olisi jo iskenyt jos on iskeäkseen. Oma olo on hieman heikko. Väsymys aiheuttaa päänsärkyä ja päänsärky ärsytystä ja ärsytys saa pinnan napsumaan aika ajoin vähän turhankin herkästi poikki , mutta yritän parhaani, uskokaa pois.

Vanhimmalla oli tänään syyslukukauden viimeinen eskari päivä. Ensi kerralla eskarin ovea kolkutellaan vasta 11.1 2010... hui kun tuntuu että tuohon on aikaa mutta eiköhän tää loma taas tässä hurahda ennen kuin ehtii edes huomata.

Nyt vaaveli nukkuu päiväunia, mies lähti töihin ja isot tytöt läksivät ulos. Annoin heille tehtävän kiikuttaa naapurustossa asuvalle ystäväperheelle joulumuistamisen, tytöt olivat äsken ihan innoissaan kun tuosta läksivät, he tuntuu nauttivan tuollaisista "vastuullisista" tehtävistä . Iltasella pitäisi vielä viedä hyvänjoulun toivotukset parille naapurille ja lumitöitäkin pitää urakoida. Muuta ei sitten kai olekkaan ohjelmassa, aaton odottamista vain, niin ja vaavelin kummi lupasi tulla pistäytymään.

Huomenna aamusella suuntaamme Anjalankoskelle (tai KOuvolaahan tuo taitaa nykyään olla). Miehen vanhemmilla olisi tarkoitus viettää aattopäivä. On kerrottu että joulupukkikin olisi ilmoitellut tulostaan sinne... *JÄNNITTÄÄ*. Joulupäivästä ei vielä ole tietoa, ehkäpä mennään silloinkin tuonne mummille ja papalle, ainakin jos lastenserkkupojat ovat siellä. Tapanin päivänä (tai niin kuin keskimmäinen eilen sanoi JAPANIPÄIVÄNÄ ) ollaan kotosalla ja olen luvannut sukulaisille keitellä joulukaffet (ja synttärikahvit). Loppu loma onkin sitten vailla ohjelmaa...