Ja taas mie joudun sanomaan että YÖK YÖK YÖK....

Tultiin äsken kerhosta ja vanhin tyttö sanoi että: "Äiti katso, tämän hampaan joka heiluu takana on jotain valkoista." No mie siihen vaan että "ei kai siellä nyt mitän ole, mene vaan leikkimään."  No hetken päästä keskimmäinen tulee sanomaan että "jennan hampaan takana on valkoista". No mie meen katsomaan ja Jippijai jee, Rautahammashan sinne on putkahtanut heiluvan hampaan taakse. YÖK!!!

Mie pirautin hamaslääkärille kun tuo maitohammas on vielä kuitenkin paikallaan mutta sieltä rauhoiteltiin että se on ihan normaalia. Nyt kuulemma kaksi viikkoa "kotikonstein" eli heiluttelemalla heiluvaa hammasta yritetään saada se irti mutta jos se ei meinaa lähteä niin parin viikon päästä voidaan sitten käydä näytillä että tarviiko se nykäistä pois hammaslääkärissä. YÖÖÖÖÖK!!!!! 

 

 

Niin ja yököttävien hampaiden lisäksi tänään on ollut ohjelmassa kerhoilua. Vaavelikin on taas ollut ihan normaali ja viime yö meni ihan hyvin (pari kertaa vaaveli jotain itkasi mutta sen luokse ei tarvinnut mennä eli nukahti samantien uudelleen), eli en nyt sitten varannut lääkäriä eli jospa ne hampaat vaivaisi vaaveliakin (ihme riesaa mokomista).