Kotiäiti päiviä, kotipäiviä, koko perheen päiviä heart.
Torstai- perjantai yön kotiutumisen jälkeen ollaan vaan oltu. Reissussa oli kivaa mutta kotona on kyllä ihanaa. Perjantai meni hyvin pitkälle matkalta toipumiseen. Aamulla nukuttiin suht pitkään ja sen jälkeen pyykinpesua ja ulkoilua, kaupassa käyntiä , saunomista ja tietenkin perjantain kohokohta VOICE OF FINLAND.  Tessa koirakin saatiin päivän aikana kotin ja sehän oli vallan mukavaa. Ulkoileillessa koira vahti tyttöjä tosi tarkkana ja siellä missä on tytöt siellä on myös Tessa.

Lauantai aamu alkoi taas ulkoilulla Lumilinnan valmistusta, kattolumien poistamista ja auringosta nautiskelua. Ulkona on aika mehevät ilmat kun aurinko paistaa ja asteet on plussan puolella.  Aamu ulkoilun jälkeen tultiin sisään syömään ja ruuan jälkeen lähdettiin katsomaan kavereita Porvoon Hop loppiin. Jo olikin ystävää ja  hänen lapsiaan kova ikävä ja kolme tuntia menikin meillä siinä pöydässä istuen ja turisten. Sillä välin lapset kiipeili kukin missäkin , oikein mukavaa  pääsimpä siinä samalla sitten sylittelemään yhtä ihanaa pikku miestäkinheart, voi vide kun vauvat on ihania!  smiley Hoplopista menimme pizza raxiin syömään koko porukka ja  siinäkin vierähti parisen tuntia. Oli oikein voimauttava ystävä tapaaminen.  Iltasella sitten lähdettiin vielä miehen kanssa lenkille, tytöt eivät enään jaksanet vaan leikki leikkejään kotona. Lenkin jälkeen koko porukka saunaan ja sitten nukkumaan.

Nyt tämä sunnuntai aamukin tuntuu alkavan aurinkoisissa mereissä. Tälle päivälle on suunnitelmissa vanhimman pianotuntia, minikääpiön tanssi, ulkoilua , zumbaa ja miehen kuntosalia. Jos saan siirrettyä zumban illalle niin siinä tapauksessa saan mahdutettua mukaan vielä uimahalli keikankin. Eli puuhakas ja toivottavasti mukava päivä on tulossa tästäkin. 

Huomenna alkaa arki taas, jonkin verran huomaan että työasiat alkaa stressata jo mieltä mutta yritän pitää ne taka-alalla vielä tämän päivän. Huomenna on minikääpiön kerho ja keskimmäisen hammasläkäri... ja tietenkin molemmissa pitäisi olla tismalleen samaan aikaan eli klo 0900 mutta onneksi Taru ihana ehtii auttaaa minikääpiön kerhoon viemisesä joten minä sitten saan kuskattua keskimmäisen hammaslääkäriin ja sieltä sitten kouluun. Itse kiiruhdan sitten lääkäristä töihin ,myöhässä tietenkin.... frown vaikka toki lapsen saa vielä lääkäriin kai jo lain puitteissa niin silti tuntuu olo luopiolta kun loman jälkeen aloittaa  heti myöhästyneenä sad ja tiettty mieltä askarruttaa taas se kokoaikaiseksi palaaminen.... mie en haluaisi, en sitten millään mutta koska mistään ei ole tipahtanut ratkaisua tähän ongelmaan niin kaipa se on pakko.... Voi kun osaisi olla miettimättä noita työjuttuja ja murehtimatta mutta kun huomaa puoli kuudelta aamulla heräävänsä sunnuntai aamuna ajatukseen että meniköhän se yksi lipunvaihto silloin kuukausi sitten ihan oikein ja mitä seuraamuksia on jos se ei mennyt..... niin tajuaa että ei se murehtimattomuus oikein taida onnistua...


No mutta joka tapauksessa, tänän on vapaa vielä ja siitä nautiskellaan ihan koko porukan voimin heart.