Tänään on hyvä mieli. Aurinko paistaa, ilma on lempeän keväinen. Aamu alkoi uusilla juoksulenkkareilla juosten, hienosti jaksoin tavanomaista aamulenkkiä huomattavasti pidemmän lenkin.
Lasten naamat oli kuin hangon keksit kun kukko oli käynyt munimassa jokaiselle muutamat munat ja keskimmäisen riemua siitä kun on taas löytänyt vanhan ystävänsä. Eli Tyttö oli kerhoaikoina kuin paita ja peppu erään tytön kanssa mutta kun he menivät eri eskariin ja eri kouluun niin ystävyys jotenkin hiipui. Nyt tämä tyttö on muuttanut meidän lähistölle ja saattaa jopa tulla samaan kouluun ensi vuonna. Keskimmäinen on ihan innoissaan. Eilisen hän vietti käytännössä koko päivän tuon tytön kanssa leikkien ja äsken aamupalan jälkeen hän heitti kypärän päähän ja kiiruhti koulun pihalle jonne hän oli sopinut treffit ystävänsä kanssa. 

Eilinen oli  oikein löysäily päivä. Huomasin itseni olevan todella väsynyt ja perjantaina tuli muutama kyynelkin vieritettyä ihan sen takia kun olo tuntui jotenkin lohduttomalta, pientä burnoutin alkua indecision. Jo perjantaina päätin että lauantaina hölläilen. Ja niin teinkin. Vanhin leikki kaverinsa kanssa aamupäivän ja iltapäivällä kun kaveri joutui lähtemään jonnekkin niin vanhin siirtyi leikkimään keskimmäisen ja hänen ystävän kanssa.
MInä himmailin ihan hissukseen minikääpiön kanssa. Käytiin lenkillä, leikittiin lentokonetta ja luettiin kirjoja. OIkea läheisyys tankkauspäivä. Ei ollut mitän aikatauluja mihinkään. Käytiin kaupassa ja laputtelin kirppisvaatteita. Iltapäivällä kun mies tuli salilta soitteli kaveri että miten olisi kunnon kävelylenkki koiren kanssa ja se tekikin hyvää. 13.8 km käveltiin aika hyvää vauhtia pitkin Neuvottoman ja Summan maastoja. Tessalla oli kaverina velipoika Panu koira ja oli oikein mukava ja rento lenkki.  Illalla kun tulin kotiin mentiin koko porukalla saunaan ja loppu ilta meni tyttöjen höpinöitä kuunnellen. IHAN SUPERIA!!! heart

Tänään tosiaan aamulla oli kukko käynyt munimassa.  Itse lähdin lenkille ja olin todella ylpeä itsestäni kun lenkki sai mittaa aika paljon enemmän ja silti selvisin hengissä... JEEEE!!!!
Tänään on mutenkin hyvä etten sanoi loistava päivä. Tänään meinaan lähdetään kylpylään. Yhden yön minilomanen Holiday club Saimaassa, puljaamista, hyvää ruokaa ja yhdessä oloa. Juuri sitä mitä meidän perhe kaipaakin. Ennen lähtöä täytyy vielä hieman pakkailla ja käyttää vanhin pianotunnilla. Keskimmäiselle on luvattu että kahteentoista asti saa liehuta kylillä ja sitten kotiin niin päästään lähtemään sitten heti ruuan jälkeen.  Eli eihän tässä mitään muuta kuin hyvää lomaa meille!!!! smiley