Ensimmäinen työviikko loman jäljiltä on takana, aikasta rauhalinen viikko ja töissä oli oikeastaan aika mukavaa... mikäs siellä hyvin ilmastoidussa toimistossa on oleskella kun kotiväki kärvistelee yli 30 asteen helteessä. 

Eilen työpäivän jälkeen treffattiin kaveriperhe Tampsan montulla, ihanan lämmintä vettä ja AURINKOA, tuntuu kuin aikaa olisi tullut päiviin enemmän nyt kesä aikaan...oltiin rannalla piiiiitkä tovi ja ehdittiin vielä kauppaankin sen jälkeen ja silti lapset oli ennen puolta ysiä nukkumassa.... ihana ihana kesä!!!!  Koska lapset oli ajoissa nukkumassa jäi illalla vielä aikaa omille jutuille. Mies kävi uittamassa Tessaa itärannassa ja minä ehdin syventyä hömppäkirjallisuuden ihanan romanttiseen höttöpumpulimaailmaan.  

 

Tänään on tarkoituksena mennä Valksalle uimaan , saunomaan , syömään ja rentoutumaan. Lämmintä on luvattu täksikin päiväksi ja on ihanaa mennä veden ääreen puljaamaan, hyvässä seurassa tietty . Tessa viedään mummolle päivähoitoon jotta ei tarvitse "ressukan" yksikseen lla kotona vaan se pääsee kiusaamaan Aapo koiraa. 

Huomiselle ei ole muuta suunnitelmia kuin Keskimmäisen kummin lapsen nimipäivät jossain vaiheessa iltapäivällä.... pyykkiä pitäisi pestä ja hieman siivoilla, ja miettiä ensi viikon ruokakuviot valmiiksi... SE lopuu meinaan miehenkin loma maanantaina ja mummo tulee tyttöjä kaitsemaan ensi viikolla.  

 

Niin ja mikä parasta muuten.... enään 10 yötä niiin Minna-sisko Suomeutuu......