voi vanhuus sentäs...... Ei sitä ennen tarvinnut kärsiä uni vajeesta yhden päivän juhlinnan seurauksena. Ei todellakaan, ennen sitä hilluttiin monen monta iltaa perätysten ja silti oltiin maanantaina reippaana töissä.  Nyt saa yhden illan ihan nätti juhliminen aikaan semmoisen väsymyksen että tajusin eilen töissä että silmät aukikin voi näköjään nukkua. Tuskaa lisää tietty että töissä on kuoleman hiljaista, ei ketään ei missään.  Mutta eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu. 

Alku viikko on tosiaan töissä ollut hiljaista eli siellä ei stressiä pääse syntymään. KOtonakin meno on ollut sopivan leppoisaa. Maanantaina töiden jälkeen vaan ihan oltiin. OLi kuuma ja tytöt viihtyi uima-altaassa ja leikkikentällä koko illan. Päivällä he olivat mummon kanssa puuhasteleet ja uineet altaassa.  

Eilen eli tiistaina lähti vanhin kaverinsa synttäreille jotka kesti koko päivän ja sinne mentiin laivalla. Eli bileet oli KOtkasta noin puolentoista tunnin laivamatkan päässä Haapasaaressa tai oikeastaan vielä haapasaaresta pikkuisen venematkan päässä. Tyttö oli innoissaan kuin mikäkin ja varmasti hienot juhlat hiellä ollutkin koska aurinko paistoi ja ilma oli mitä mainioin. Vanhin lähti aamulla yhdeksän yhteysaluksella ja palasi illalla kymmenen jälkeen kun vaari hänet kotiin yhteysalukselta heitti. Aika väsy likka oli kotiin tullessaan mutta kaikesta näki että reissu oli ollut mieluinen.  Sillä välin kun vanhin juhli merellä olin minä töissä. MIes  meni iltavuoroon. Mummmo halusi keskimmäisen ja minkääpiön luokseen jo aamusta kun heillä oli suunnitelmissa ranta päivä neuvottoman rannalla. MIes siis heitti tytöt jo aamusta Haminaan ja ehti sillai itsekkin sitten kuntoilemaan ym muuta.  Tytöt siis vietti kaikki huippu hauskan päivän ja me aikuiset kärvisteltin töissä.  Kun palasin töistä kotiin oli likat vielä mummolla. Istuin ja ihmettelin ja hörpin kahvia hiljaisessa talossa ja odottelin että kaveri hakee minut zumbaan.  Zumba oli oikein jees, teki terää rääkätä ruumista pitkästä aikaan. Pari juttua tuntui zumbatessa jalan takia hieman pahalta joten niissä jouduin hieman hölläillä. 

Zumban jälkeen sitten kuuntelin loppu illan keskimmäisen ja minikääpiön höpöttelyä, he olivat siis kotiutuneet ja odottelin vanhinta kotiin. Kymmeneltä kun tosiaan sitten vanhin kotiutui ja eikun isot likat nukkumaan (minikääpiö oli simahtanut jo aiemmin) ja itse sohvalle levyksi. Hetken siinä ihmettelin ja katselin Olympialaisia.... miesten uintia.... ja sitten ei kun nukkumaan.

Tänään on sitten keskiviikko ja se on siis jalkapallo päivä. MInikääpiöllä on prinsessafutis ja sen perään isoilla harkat eli koko ilta pelkkää palloilua. Mies vie tytöt mussaloon koska prinsessa futis alkaa jo viideltä... itse pitää sitten keksiä joku keino sinne päästä töiden jälkeen... toinen ilta hiljaisessa talossa työpäivän jälkeen on meinaan jo liikaa.  Jalkapallon lisäksi minulla siis töitä eikä muuta, tai iltaselle haaveilisin juoksulenkistä mutta nää koivet saattaa kapinoida vastaan.... . MIes lähti jo aikaisin aamusta hakemaan puita mökiltä serkkunsa kanssa. Serkulla on kuormaauto joten saadan isompisatsi puita kerralla tuotua niin ei tarvitse peräkärryllä ajella niin montaa kertaa. 

 

Mutta eipä tässä muuta kuin nyt pitää alkaa valmistautua töihin lähtöön... Ihanaista aurinkoista päivää joka ikiselle muruselle!