Eilinen sauna taisi auttaa vaavelin nuhaan... ainakin yö meni ilman herätyksiä. Aamulla vaaveli oli ihan ok, mitä nyt nokka vuosi mutta kun oltiin oltu jonkin aikaa ulkona alkoi hän parkumaan ja huutoa jatkui sitten sisälläkin , annoin kipulääkettä ja reilun vartin päästä alkoi näyttää siltä että elämä voittaa taas... eli joku paikka oli siis kipeä, veikkaisin suuta mutta varmahan ei voi olla, nyt vaan toivomme että nuha  ei aiheuta korvatulehdusta... Tosin en usko että sellaista ainakaan vielä on kun pystyy hyvin kuitenkin olemaan makuuasennossa ja syö suht hyvin.

Nyt vaaveli on nukkunut kohta kaksi tuntia joten väsynytkin taitaa olla. Kuumeen olisin mitannut mutta meidän korvakuumemittarimme on tehnyt katoamis tempun... ei löydy, ei sitten  mistään. Tosin onko sillä väliä mitä se mittari näyttää???  Huuto konsertin aikana tuntui lämpöiseltä mutta toisaalta heti rauhoituttuaan ei enään... joten tiedä häntä. Nyt seuraillaan vointia ja ihan sen mukaan mietitään tämän päivän ohjelmaa. Ei meillä kyllä ulkoilua kummallisempaa ole suunnitelmissa mutta jos vaaveli nyt kipeäksi heittäytyy niin sitten täytyy ulkoilukin jättää pois suunnitelmista... noh kohta kun tyttö herää päiväunilta niin sitten taas pääsee tsekkaamaan tilanteen. Saunomista on kuitekin luvassa tällekkin illalle koska se näytti ainakin viime yönä helpottavan nuhanenän oloa.

Isot tytöt viihtyvät ulkona. Aamu ulkoilun jälkeen kävivät sisällä syömässä ja hieman piirtämässä ja nyt ovat taas jo kolmatta tuntia ulkona... kiva noin. Naapurin tyttökin on tullut heidän kanssaa leikkimään joten he ovat saaneet mukavat kotileikit aikaiseksi tuolla pihalla

Itse olen lukenut hömppäkirjoja ja lämmittänyt takkaa, nyt on niitä sytytyspaloja joten sanomalehdet ovat saaneet olla rauhassa . Ihanaa kun tulee kylmät ilmat ja saa kunnolla lämmittää ja polttaa kynttilöitä... taidan olla jossakin määrin "syksy ihminen".

Mies urakoi tänään aamusta iltaan, eli ensin tekee jonkun muun aamu vuoron ja sitten oman iltavuoron...Voipi olla väsynyt kun kotiin tulee, etenkään nuo aamuvuorot ei ole oikein mieheni juttu. Onneksi hänellä on huomenna vapaa päivä niin saa sitten huilia (mitä nyt on eskarikuskausta, kerhokuskausta, kaupassakäyntiä, satutanssia yms ).