Tänään julkaisee IHANA KOOP levyn, se mun on pakko saada. Niille tiedoksi ketkä eivät tiedä kuka KOOP on niin sehän on IDOLS voittaja ja ihqu laulaja Hymy. Mie ja Vanhin tyttömme fanittaa Kooppia Silmänisku.

 

Tässä teille KOoppia


 

No mutta sitten päivän tapahtumiin. Aamulla ulkoiltiin tuolla sohjon ja mudan seassa, isot löysi "kivan" leikkipaikan talomme ihan vierestä jossa on MUTAA (savea) sinne opn ollut tarkoitus laittaa sepeliä mutta hei... hyvät ei hätäile, eihän meidän ole vasta kuin KAKSI vuotta pitänyt tehdä se sepelin laitto Hymy. No hyviä mutakakkuja sai tytöt siis kuitenkin aikaan. Vaavelin tietty piti olla menossa mukana joten voitte kuvitella minkä näköinen sen vaaleanpunainen haalari on. No ONNEKSI ON PESUKONE!

Nyt isot on kerhossa ja vaaveli nukkuu, täällä on taas luonnottoman hiljaista, tai kyllähän toinen koirista kuorsaa ja tuo siten vähän elonmerkkejä muuten niin tyhjään taloon.

Iltasella mie lähden IHAN YKSIN vaatekutsuille. Ensin meinasin että otan isot tytöt mukaan mutta jätän ne kuitenkin kotiin koska miehen on kymmenenkertaa helpompi olla vaavelin kanssa kun isotkin on kotona. Tosi outoa lähteä yksin, näinköhän sitä edes osaa Yllättynyt, no voinhan mie vielä muuttaa mieleni ja ottaa tyttö kolmikon mukaan... no pitänee panna mietintämyssy päähän.