Onhan tätä jo odotettu, VAAVELILLA ON KOLMAS HAMMAS. Tai se on vasta ihan pieni alku, sen verran tunkenut ikenestä läpi että lusikka siihen kilahtaa, ei tunnu vielä edes sormella mutta kuitenkin, HAMMAS, WHAU!!!!  Nauru  Hammas on tullut yläetuhampaiden paikkojen viereen, muutenkin koko yläien on ihan turvoksissa, näyttää ihan kuin jokaisen hampaan paikalla olisi vesikellot, eli ilmeisesti kovalla paineella ovat hampulit sieltä tulossa. Viime yönä kuulin kun Vaaveli pari kertaa mölisi huoneessaan, tänään päivällä se piti samallaista ääntä ja jynssäsi ientä edes takaisin, ilmeisesti kutittaa siis kovasti. No toivotaan että tulisi nuo muut nyt sitten samantien niin päästäisi näistä hammas ongelmista vähäksi aikaa. Hampaista puheen ollen, keskimmäiseltä heiluu alahammas, ei paljon mutta sillai vähän, eli jossakin vaiheessa talossa on taas harvahammas taivaanlammas Nauru.

 

Tänään illalla  minulla piti olla menoa lastenvaate kutsuille. Nyt kuitenkin kävi niin että jouduin lähtemiseni peruuttamaan, kaikki menot minulla ja miehella ON AINA SAMAAN AIKAAN. No laitoin vaatetilauksen kuitenkin emännälle joten pääsin sitten kuitenkin törsäämään Silmänisku.

Isot tytöt on nyt kerhossa ja vaaveli nukkuu. Tyttöjen kerhon jälkeen ajattelimme lähteä kodalle paistamaan makkaraa ja juomaan kahvit, ei olla vielä tänä keväänä siellä käytykkään joten onhan se jo aikakin, pääsee vaavelikin tutustumaan retkeilyyn (ja käpyjen syöntii) paremmin Nauru. Myöhemmin ehkä kuvia kodalta.....