Tänään päivämme on ollut vähintäänkin vauhdikas. Aamusella oli LIIKAA pakkasta ulkoiluun, mittari näytti -20 astetta ja paleltavia poskia ja varpaita ajatellen suunnittelin aamuksi kauppareissun. Kaupasta mukaan löytyi vaavelille uudet talvikengät. Kengät tuli todella tarpeeseen koska alku talvesta ostamani kengät alkoivat jo käydä ahtaaksi ja monesti ulkoilun jälkeen vaavelin varpaat ovat olleet todella kylmät, johtuen luultavasti siitä että villasukan kanssa kengässä ei ole ollut tarpeeksi tilaa liikkua.

Mies lähti iltavuoroon tuossa yhden maissa ja kahdelta meille tuli mieluisia vieraita. Mummo sekä  veljeni lapsineen tuli kylään. Yhdessä tehtiin pizzaa ja tytöt leikkivät serkkupojan ja tytön kanssa. Iltasella lämmitettiin sauna ja täytyy sanoa että aikamoisia saunojia minulla .  Vaaveli oli minun kanssa jonkin aikaa saunassa ja heitteli kiukaalle lunta (hain pari ämpärillistä lunta saunaan) minkä kerkesi. Isot tytöt ja serkkupoika (7v) ja serkkutyttö (9v) viihtyivät saunassa toista tuntia. Välillä näykyi ulkona pieniä viuhahtajia ja kuului kiljuntaa ja sitten saunaan ovi taas kolahti ja kiuas suhahteli löylyvedes joutuessa kiukaalle .  Saunan jälkeen syötiinvielä marjoja ja vanilijakastiketta.

Siinä marjoja syödessämme huomasin että keskimmäiseltä on lähtenyt hammas , hammas oli heilunut jonkin aikaa ja nyt  oli sitten lähtenyt, tyttö ei ollut huomannut mitään. Nyt hammas on tietty kadoksissa mutta lupailin että kyllä se hammaskeiju varmasti rahan tuo vaikka puuttuvaa hammasta ei voi tyynyn alle laittaakkaan .

On ihanaa nähdä kuinka hyvin nuo viihtyvät keskenään. Kuuntelin toisella korvalla heidän suunnitelmiaan siitä että serkut tulisivat yökylään ja sitten taas saunottaisiin... Mutta mikäpä siinä, nätistihän nuo ovat olleet.

Nyt vieraat tuossa tekevät lähtöä ja tytöt alkavat olla sänkyyn valmiita