Eilen oli äitienpäivä. Voi kuinka hellyyttäviä paketteja sainkaan. Keskimmäinen oli kerhossa koristellut pilttipurkin johon oli laitettu merisuolayrttiseosta jalkakylpyä varten. Tyttö aivan loisti kun antoi lahjansa... "Äiti eikö olekkin hieno... et arvannut yhtään...". Vanhimmalta  tulikin monta pakettia. Oma istuttama kukka (liisa ruusu tms), kaksi savityötä , savikoru ja kortti. Ikinä en ole yhtä kummallisen näköisiä saviteoksia nähnyt mutta kyllä ne vaan on niin ihania.  Näki kuinka vanhin oli ylpeä tekeleistään ja niin oli äitikin, maailman hellyyttävimmät savimökyt . Vaaveli oli mummon avustuksella tehnyt minulle kortin kerhossa ja antoi sen. Vaaveli ei oikein ymmärtänyt että miksi KAIKKI paketit annetaan äidille eikä yhtään hänelle .  Mutta aivan ihania lahjoja olivat siis tytöt keksineet... vaikka eipä noiden olisi tarvinnut mitään antaa... äidin lahjoja kun ovat kaikki kolme rakasta pientä mussukkaani !

 Kun kaikkein kauneimmat ja ihanimmat paketit oli avattu antoi mies minulle vielä hänen ja tyttöjen ostaman lahjan... *sykemittarin*. Aivan loistavaa.. innostuneena sitä jo eilen lenkillä testailin... Tänään taidan laittaa sen zumbatunnille niin näkee kuinka monta kaloria zumbaaminen tiputtaa taivaan tuuliiin... ( eli näkee samalla kuinka monta extra karkkia voi sohvalla sitten illalla mutustaa ).

Äidin lahjomisen lisäksi eilen käyttiin mummilla kyläilemässä ja muuten päivä täyttyikin sitten ulkoilusta ja hyvästä ruuasta (tehtiin iltasella lenkkeilyn päätteeksi pizzaa ja se maistui kaikille).

 

Tälle päivälle on vanhimman eskari ja keskimmäisen  kerhoilua. Minulla on puoli viideltä zumba ja ulkoilua pitää saada päivään myös mahdutettua joten perus kiireinen maanantaihan tänään siis tulee. UImaan pitäisi ehtiä mutta tänään se ei kylläkään onnistu...ehkäpä sitten huomenna. Huomenna olisi myös tyttöjen viimeinen satutanssi tunti ennen esitystä... ärsyttävän myöhään tuo tunti pidetään (19-19:45 ja meidän lapset käy siis normaallisti nukkuman jo ennen kasia... huoh!) mutta pakko kai lapset on sinne viedä että muistavat sitten ehkä hieman sitä esitystä lauantaisessa näytöksessä..... (tutuille tiedoksi esitys on 15.5  Kyminsuussa klo 18:00)