Tänään on taas aamu. Eilinen meni... onneksi ei ollut kiire joten sain aika pitkälle rauhassa kiukutella pahaamieltä pois töissä. Rästi hommiakin sain jonkin verran purettua joten tänään ei ahdista ihan niin paljoa.

Eilisen työpäivän jälkeen hain tytöt ja miehen kotoa ja lähdimme Pasaatiin shoppailemaan... mieli keveni samaa tahta rahapussin kanssa... eli paljon tuli ostetttua (ja vain minulle) ja uusien vaatteiden saaminen sai mielenkin kirkastumaan. 

 

Tänään on torstain ja sehän tietää zumbapäivää. Olen ihan kahden vaihella että menenkö vaiko enkö. Varattuna minulla on töiden perään kaksi tuntia. Toisaalta tekisi mieli tulla kotiin nuppusten kanssa, ehkä käydä uimassa ja himpun siivoilla ja ulkoilla ja vaan olla....mutta sitten taas toisaalta... se olo mikä tulee zumban jälkeen kun on rehkinyt itsensä ihan piippuun ja pää on keventynyt mooooonta kiloa.... Ja sekin vielä että tällä viikolla en ole zumbaan vielä ehtinytkään.... No mutta pitänee katsoa... Otan zumba vehkeet töihin mukaan kuitenkin niin menen sitten jos menen ja jo en mene niin eipä ne tavarat paljoa tuolla autossa häiritse.

 

Mutta nyt siis valmistautumaan aamuhommiin. Parempi mieli kuin eilen... ei vielä hyvä... en varmaan ikinä sopeudu olemaan tulla töissä yksin , ilman turvaa jolta kysyä jos jotain ongelmia on, mutta mieli on kuitenkin parempi kuin eilen. Ja sillä mennään... eihän se olisi enään kuin tämä ja huominen pivä ja sitten se kollega tuleekin jo töihin... ja ensi viikko vielä ja sitten minulla on TALVILOMA... JEEEEE!!! Koko viikko lasten kanssa, Tallinnan risteily, uimista, ulkoilua, hiihtoa, luistelua, sohvalla rutistelua, ja olla möllötystä... lomaviikko.... oi lomaviikko tule pian!