Aamu alkoi TÄYDELLISESTI, Kello pirahti soimaan klo 06:05, kupillinen kahvia hiljaisessa talossa ja sitten zumbaan... voisiko aamu alkaa paremmin, hikoilua ja hervottomia juttuja zumba kavereiden kanssa .

Kun kotiuduin zumbasta oli talo vieläkin hiljainen, suihkuun ja lisää kahvia koneeseen. Pikku hiljaa alkoi isot tytöt heräillä ja vaavelikin tuossa yhdeksän jälkeen pienellä kolistelulla heräsi joten päästiin uimahalliin (maauimalaan) ajoissa. Uimass aoli kivaa niin kuin aina.  Isot tytöt treenasi matkauintia ja se menee aina vaan paremmin. Uinnin lisäksi tietysti Paljon hyppyjä ja pompuja ja sukeltelua . Vaavelikin hyppi jonkin verran mutta koska tähän aikaan aamusta altaan hyppypää  jäi varjoon alkoi vaaveli paleltaa aika nopeasti ja siirryimmekin hänen kanssaan sisätilohin uimaan. Siellä pikku kala taas polski ja molski ja taas  pari mummeloa ihmetteli vaavelin uimataitoa , tällä kertaa vaavelin sukeltelu ilman kellukkeita herätti ihmetystä .

Uimisen jälkeen mies vei meidät tytöt syömään ravintolaan , vanhimman nimmareiden kunniaksi. Kaikki tytöt söivät annoksensa reippasti ja jopa alku salaatti upposi, uiamssa taisi tulla nälkä. Ruoakilun jälkeen piti sitten kiiruhtaa kotiin, miehen piti lähteä iltavuoroon ja minä ja tytöt leivottiin juustokakkua. Tänään iltapäivällä tulee mummo ja hänen sisko sekä ilmeisesti tyttöjen serkut juhlistamaan vanhimman nimmareita. Eli herkkuja tiedossa!!!!