Lauantai.. jotenkin jo pelkkä lauantain ajatteleminen saa hyvym huulille. Kaksi päivää kotona, kaksi päivää aikaa lapsille. Tämä viikonloppu onkin aika löysästi suunniteltu. Nyt aamulla mie son töissä ja me muut ulkoillaan ja ehkä käydään kaupoilla osatamassa illaksi herkkuja. Iltapäivällä on vanhimman pianotunti sekä mies vie keskimmäisen laskettelemaan, vanhin oli eilen ja nyt on siis keskimmäisen vuoro. Minulla olisi zumba mutta voi olla että jätän sen nyt sitten kuitenkin väliin niin ei tule niin hoppu... ellen nyt sitten jostain keksi ratkaisua asioiden päällekkyyksiin.

Huomenna samat kuviot paitsi että keskimmäisellä on kaverinsa synttärit iltapäivällä.. mutta siis suunnitelmissa olisi paljon ulkoilua ja yhdessä oloa koko viikonlopuksi. 

 

Eilen tosiaan mies oli vanhimman kanssa laskettelemassa. HIenosti oli mennyt vaikka tyttö oli ekaa kertaa suksilla. MInä pelkäsin että itku ja huuto tulee ihan varmasti mutta rinteestä kotiutuikin punaposkinen innostunut tyttö... milloin mennään uudestaan, kuului tyttö kysyvän. Silä aikaa kun mies oli vanhimman kanssa laskettelemassa oli keskimmäinen ulkona kaverinsa kanssa ja minä ja vaaveli lenkkeiltin. 7 km :n potkukelkka lenkki niin kovaa kuin vain ikin pääsin... nyt takamus on hyytelöä ja reisissäkin tuntuu . Tessa jolkotteli vierellä koko matkan eikä näyttänyt väsymisen merkkejä... ei sitten yhtään... päin vastoin kotiin kun tultiin oli koiralla vielä virtaa riehua pihalla keskimmäisen ja naapurin tytön kanssa....ON se kiva kun ontuommoinen energinen koira .

jaa mutta nyt aion nautiskella kupposen kavia kera rakkaiden "facebook" ystävieni ja sen jälkeen suuntaamme ulkoilemaan...ihana, ihana vapaa päivä! 

JOspa tänään saisi vaikka kuvia tuolta ulkona niin pääsiis niitäkin pitkästä aikaa laittamaan.