Pakkasta, viimein pakkasta. Ihanaa kun tiet on kuivemmat, koirat pysyy suht puhtaana ja itsekin nauttii kun välillä saa juosta pakkassäässä eikä aina vesilammikoita väistellen.

Viime päivityksestä onkin näköjään vierähtänyt taas hurja tovi ja kaikenlaistahan näihin päiviin on mahtunut. Kaikkea ei edes muista mutta jos nyt edes jotain .

 

Viime perjantaina oli ”juhlapäivä”. Minä ja mies oltiin oltu yhdessä 17 vuotta, minulle pieni ikuisuus, yli puolet elämästäni. <3  Juhlapäivän kunniaksi ja olisi kyllä menty muutenkin ajateltiin että tehdään jotain mukavaa. Mummo oli luvannut tulla tyttöjen kanssa meille yökylään ja samalla yökylään tuli myös veljeni ja hänen lapset joten kotijoukoillakin oli mukavat oltavat. Jos kotijoukkojen puuhista ensin niin he olivat syöneet herkkuja, katselleet voice of Finlandia hilluneet, leikkineet ulkoilleet, valvoneet  jne eli kaikkea mitä nyt tuommoiseen yökylä reissuun nyt aina kuuluu. Lauantaina oli kohtuu väsyjä likkoja kun miehen kanssa kotiuduttiin. No onneksi  väsyt karisi silmistä futistreeneissä ja uimahallikeikalla ja lauantai iltana tuli kaveri vielä meille poikansa kanssa katselemaan putousta eli huippu viikonloppu lapsilla ja meillä aikuisilla ainakin yhtä huippu. Me siis miehen kanssa tosiaan tiedettiin että jonnekin lähdetään mutta ei osattu päättää että mihin. Minulla oli perjantai vapaapäivä ja aamusella kävin ensin kosmetologilla ja sen jälkeen parturissa. Kun oilta reissuilta kotiuduin oli pakko tehdä päätös että mihin mennään. Tutkittiin nettiä ja päätettiin että ei viitsi lähteä kauas mutta jonnekkin kuitenkin missä voisi uida ja kuntoilla. Päätös tehtiinkin sitten suht helposti kun Imatran kylpylästä saatiin hotellin viimeinen huone. Eli perjantaina kun mummo tuli meille sitten neljän pintaa me heitettiin hyvästit lapsille ja läksimme ajelemaan kohti Imatraa. Perillä oltiin kuudelta ja päätettiin mennä testaamaan paikankuntosali mahdollisuus. Hyvä sali ja oli oikein mukavaa. Saleilun jälkeen mentiin kylpyläosastolle lillumaaan ja lilluttiinkin siellä kymmeneen asti. Uinnin jälkeen oli ihan tappo nälkä mutta Kylpylän ainoan aukiolevan ravintolan menu ei oikein houkutellut kumpaakaan joten päätimme ajaa Imatran keskustaan syömään.  Siinä sitten syötiin masut killilleen ja ihmeteltiin Imatran menoa. Iltamyöhään sitten masun viereen köllölleen. aamulla oli tarkoitus vielä hieman saleilla tai uida mutta eihän me mitään saatu aikaan vaan pötköteltiin kymmeneen asti ja sitten oli pakko mennä aamupalalle ettei jääty ilman.  Aamupalan jälkeen sitten kamat kasan ja kotiin. Oli ihan hurjan hauska reissu, ihan meidän näköinen.

Lauantai meni sitten tosiaan lasten futistreeneissä sekä uimahallissa ja ilta putousta tuijotellen. Sunnuntaina olikin sitten isoilla likoilla futis turnamentti taas Korialla ja sinnehän se oli mentävä. Turnauksen jälkeen käytiin juoksemassa ja ihan vaan möllöiltiin.  Ihana viikonloppu josta riittää muisteltavaa, oikein virkistävää. ei sen tarvi olla kummempaa kuin ihan pikku juttuja niin jo virkistää.

 

Muuta ihmeellistä tässä viime päivityksen jälkeen.. hmm en muista, no ainakin minikääpiöllä heiluu hammas, asia joka saa hänet vuorotellen joko paisumaan ylpeydestä tai purskahtamaan itkuun kauhusta.  Pieni-iso juttu tuo ekan hampaan heiluminen.

Keskimmäisellä on taas migreeni vaivannut PALJON. Varasinkin hänelle lääkärin  ensi viikolle ja käydään päivittämässä hieman tietoja ja miettimässä vaihtoehtoja. Tässä jonkin aika sitten tyttö meni kaverilleen yökylään, ja tuota reissua oli kaikki odottanut paljon ja öitä ja tunteja yökyläilyyn oli laskettu jo aikapäiviä ja voitte uskoa kuinka suuri oli pettymys kun reissu loppui jo parin tunnin vierailun jälkeen hurjaan päänsärkyyn ja oksenteluun. Migreeni sai tytöstä vallan ja vaikka lääkkeitä otettiin ja tyttö huilasi kyläpaikassa niin ei  muutaman tunnin jälkeen ollut muuta vaihtoehtoa kuin hakea kipeä tyttö kotiin. Siinä tuli itku kaikille, niin keskimmäiselle kuin yökylä kaverillekin, Vanhinkin itki kun hän mietti kuinka pahamieli oli keskimmäisellä ja kaverilla. Itsellekin meinasi tulla itku kun ei voinut toisen kipua millään lailla helpottaa ja kun tiesi kuinka paljon tuota vierailua oli odotettu.  Mutta eihän noille minkään voi. Uusi kyläpäivä on etsitty ja nyt toivotaan parasta ettei särky iske uudestaan ainakaan juuri silloin.  Mutta tosiaan , aika usein nyt on tytöllä tuota päätä särkenyt ja se pitää saada nyt hallintaan.

Säryistä huolimatta on ollut ihan mukavaa ja leppoisaa menoa. Töitä ja harrastuksia, harrastuksia ja kotimöllöilyä. Minua vaivaa kova salikuume mutta aikaa ei oikein nyt tunnun löytyvän enää sille harrastukselle mutta katsellaan josko kevät toisi aikaa enemmän kun kohta alkaa taas jo valostuakin.

Koirista sen verran että Iitu rääpäle aloitti mummon kanssa eilen agilityn, ihan hyvin oli mennyt. Tessahan on jo harrastanut mummon kanssa kauemmin ja jatkaa edelleen. Agilityn lisäksi Tessa on käynyt ahkerasti minun kanssa juoksemassa. Ihan pitkille lenkeille en sitä viitsi mukaan ottaa mutta  alle 8 km:n lenkit menee ihan mukavasti koira seurana.

 

Jaaps mutta ei tässä nyt muuta tule mieleen.

Tänään olen taas töissä ja iltasella kun tästä kotiudun lyön juoksuvehkeet niskaan ja juoksen jalkapallohallille Ruonalaan jossa likkojen harjoitukset on. Siinä vaiheessa kun pääsen perille alkaa harkat olemaan varmasti suht loppusuoralla joten päästään sitten uimahalliin pesuille. Mies on tänään vapaalla joten hän käyttää minikääpiön kerhossa ja hoitelee kotirantaman muutenkin. Joten kyllä minun kelpaa vaan juoksennella paikalle harkkojen loppuun ja lähteä lillumaan halliin. LUXUSTA!! (tosin ensin pitää tuolla pakkasessa se 8,5 km hikoilla)

 

Mutta nyt ihania pakkaspäiviä kaikille! <3