Ompa viimeisestä päivityksestä vierähtänyt aikaa .

No kiirettä on kyllä pitänyt. Keskiviikon vapaa päivä hurahti Pasaatissa kierrellen sekä kavereita vastaanottaessa. Tänne meille tuli leikkimään tuttu kaveriporukka lapsineen ja nopeasti hurahti aika seuraten kymmenen lapsen sekä kolmen koiran touhuja.

Torstaina olikin zumbapäivä minulla ja isoilla tytöillä oli kevään ensimmäinen luontokerho. Tytöt olivat kovasti luontokerhosta tykänneet ja kerrottavaa oli paljon. Sillä välin kun isot oli luontokerhossa oli minikääpiö ja mies ulkoilleet leppoisassa kevät säässä.

 

Eilen sitten olikin lapsille mieluisa päivä kun he pääsivät mummolle yökylään sekä pääsivät serkkujensa kanssa . Sillä välin kun lapset yökyläilivät mummolla oltiin minä, mies ja muutamia ystäviä hieman vallloittamassa Kotkan yöelämää . Ilta oli oikein hauska ja oli ihana nähdä vanhoja tuttuja pitkästä aikaa.

Tänään on sitten ollut tietysti hieman heikompi olo..., armoton väsy ja päänsärky....kaikella kivalla on hintansa.

Nyt tytöt on jo palanneet kotiin... tai palanneet ja lähteneet taas, eli isot tytöt lähti tuossa koulun pihalle leikkimään ja minikääpiö ulkoilee pihalla Tessan kanssa.

Nyt minä vaan täss odottelen oikeastaa vaan iltaa jotta olo helpottaisi ja pääsisi nukkumaan , huomenna on sunnuntai ja ulos on luvattu ihanaa ilmaa.. se olis niin kuin ulkoilua ja lenkkeilyä luvassa huomiselle!