Nyt on uitu ja puljattu! Päädyimme Kotkan uimahalliin uimaan ja kyllä me sitten puljasimmekin. Sormet alkoi muistuttaa rusinaa kun kotiin päin läksimme. Kotimatkalla oli pakko käydä Mäkin kautta. Söimme kyllä ruokaa kun läksimme uimaan mutta kokkimme (minä ihan itse) oli tehnyt niin tulista kalasoppaa että jäi syömättä se soppa. Koirat kyllä veteli sen ihan hyvällä ruokahalulla mutta lapset joutui aina lusikallisen jälkeen juomaan lasin maitoa. Koska alkoi näyttää siltä että masuun menee enmmän maitoa kuin ruokaa ja silti  lapset joutui irvistelemään ruuan tulisuutta (oli se kyllä minustakin tulista ja syömättä jäi) sanoin että ei tarvitse väkisin sitä soppaa syödä. Uimisesta tuli kuitenkin kova nälkä joten uinti reissun jälkeen päädyimme uimahallin läheiseen mäkkiin syömään roskaruokaa , kaipa sitä yhden päivän  hampurilaisillakin elää .

Nyt on siis masut täynnä hampurilaisia ja jalat spagettina uimisesta .. ei kun sohvalle pötköttämään siis. Tytöt kävivät jo hyvän aikaa sitten nukkumaan. Toivottavasti saavat nukuttua hyvät unet, Keskimmäinen valitti päänsärkyä ja annoin hänelle lääkettä kun oli niin kalpean näköinenkin, täytyy nyt toivoa että ei tule kipeäksi reppana..

Huomenna olisikin sitten ohjelmassa vaavelin korvakontrollia ja kaupungissa laahustelua koska mies nukkuu aamulla yövuoron jälkeen niin joudun ottamaan kaikki tytöt lääkäriin mukaan mutta eiköhän tuo ihan hyvin mene... onhan minulla niin reippaat  ja ihanat tytöt !