Kuvia muutamalta viime päivältä.

Vanhin ja hauki:

 

mökiltä:

laatikkopäät: 

Tänään on juhlittu Minikääpiön synttärijuhlia . Siis juhlat nro 1. Oikein mukavat kemut oli. Aurnkoinen ilma mahdollisti ulkona olon ja oli oikein mukavaa. Synttärisankari sai mieluisia lahjoja mutta kaikken mieluisinta taisi olla ihan itse vieraat.  Seuraavat juhlat, juhlat nro 2,  juhlitaan sitten ensi viikonloppuna. 

 

Juhlinnan lisäksi  on tytöt tänään uida puljanneet uima-altaassa. Nytkin parhallaan on viisi tyttöä (omat ja kavereita) saunassa ja välillä koko lauma viuhahtaa altaaseen. Ei paljon tyttöjä tunnu palelevan vaikka eilen altaaseen on laskettu 4 asteista vettä ja tuskin se on nyt päivässä hurja määriä lämmennyt. Rohkeita uimareita. 

 

Pari viime päivää on ollut oikein hyviä siis noin jalkojen puolesta. Kävelemään on pystynyt oikein hyvin eikä mitään suurempia kipuja ole ollut. Eilen olin miehen apuna koko päivän tekemässä metsässä verijälkiä tämän päivän kokeita varten. Oli aika hauskaa touhua, tosin aika rankkaa, monen monta kilometriä tuli talsittua aika hankaasa maastossa mutta oli oikein mukavata . Sillä välin kun me talsittiin miehen kanssa metsässä oli mummo täällä lastenvahtina, isoilla tytöillä oli molemmilla kaverinsa synttärit ja niihin oli mummo sitten tyttöjä kuskannut Hauskaa oli tytöillä ollut. 

Tänään sitten mies oli Tessa ja Aapo koiran kanssa jälkimetsällä ollut ja molemmille koirille hyvä tulos. Aapo sai AVO1 (47 pistettä) ja Tessa VOI2 (34pistettä) eli tosi hyvin. HYVÄ TESSA JA AAPO 

 

Lapset on lomatunnelmissa ja nauru ja kikatus valtaa pihan ja talon tämän tästä, KESÄ , ehdottomasti ihmisen parasta aikaa!