Meillä kävi tuossa äsken tosiaan vaavelin kummi sekä hänen miesystävä. Miesystävä ei ollut meidän poppoota ikinä ennen nähnyt ja saikin sitten heti tuta ihan kunnolla. Eli kaikki kolme tyttöä oli kotona ja omia iloisia mutta äänekkäitä itsejään  . Mutta eipä tuo tuntunut pelästyvän, oikein mukava mies ja kyllä se Englannin kielikin sitten pikku hiljaa alkoi muistua mieleen vaikka alussa kyllä tuntui että kaikki sanat katoaa päästä ja kieli menee solmuun mutta hyvin saatiin asiat ymmärretyksi. Eli EMMI, pidä kiinni tuosta oikein kiva poika!!! 

Meidän isot tytöt oli ihan innoissaan ja yli kierroksilla. Ensin he ei meinannut uskaltaa sanoa mitään mutta sitten hekin siitä pikku hiljaa rentoutuivat ja pölisivät ja vaativat käännöksiä meidän puheista. 

Yksi hassu juttu oli kun tämä mies meni ulos tupakalle (Ja Emmille taas... tuo polttaminen taisikin olla ainut miinus puoli koko miehessä) niin sanoin minun miehelle että menee pitämään seuraa ja vie kupin että voi laittaa tumpin siihen.Keskimmäinen uteli että minne setä on menossa, sanoin että ulos ja  Keskimmäinen hetken tuijotti ja kysyi "AI meneekö se nostamaan niitä meidän perunoita???"  Meinasi vissiin että kuppi viedään perunoita varten....