Eilen oli vaaa päivä... ja itse asiassa ihan kiva sellainen. Aamulla minikääpiön kanssa lenkkeiltiin ja hypittiin lumikasoilla perhepäivä hoitajien lasten kanssa ja sisällä minikääpiö leikki niin reippaasti että jos minulla olisi ollut viitseliäisyyttä niin olisin saanut ehkä lastenvaatekaapit siistittyä mutta kun ei sitten ollut niin minäkin päädyin leikkimään petshopeilla,barbeilla jne. Eilen olisi ollut avoin kerhokin mutta jostakin syystä en jaksanut sinne lähteä ja täytynee sanoa että oli kyllä ihana vaan viettää aamupäivä tytön kanssa tekemättä mitään hyödyllistä.

Päivällä kun vanhin ja keskimmmäinen kotiutui koulusta ja eskarista lähdimme kauppaaan. Isot tytöt halusivat jäädä kotiin joten menimme kauppareissulle vain miehen ja minikääpiön kanssa. ... HUOH, tahtonainen tuo minun kaksi vuotiaani!  Tällä kertaa itse kaupasta e tahdottu tavaroita mutta tyttö kekksi että äitin pitää antaa suukkoja hänelle sillai että hänellä on käsi suun edessä.... jonkin aikaa häntä pusuttelin mutta sitten kun olin lopettamassa niin tyttö vaan jankutti ja jankutti että lisää käsimoiskuja... ja välillä kovaankin ääneen...  Autoon pakkkautuessamme ei vaavelille kelvannut oma penkki.... ei tietnkään vaan hänen oli PAKKO päästä siskojensa paikalle.... tahtoa tahtoa.... omaatahtoa löytyy neidistä...

Kauppareissun jälkeen tytöt pelasivat hetken Wiitä ja ilo oli ylimmillään kunminikääpiökin  oppi mäkihyppy pelin.. tähän asti hänen hypyt on päätynyt aina lumipalloksi mutta eilen hän pääsi jopa 26 metriä ilmassa . Isot tytöt olivat aivan onnensa kukkuloilla kun sisko onnistui ja itse onnistujakin loisti ylpeyttä muutamasta hyppymetristään. 

 

Iltapäivällä isoilla tytöillä oli taas pitkän tauon jälkeinen jumppa ja kovastihan nuo siitä olivat taas tykänneet. Illlalla lapset oli aika väsyjä ja kaikki kolme prinsessaa oli unten mailla jo puoli kasin maissa,

Kun lapset saatiin nukkumaan oli minulla ja miehellä leffa ilta... Leffa oli minusta ihan hyvä... Romantiikkaa, rakkautta ja himppusen jännitystä... mutta mies ei elokuvasta oikein pitänyt.... oli kuulemma liian lälly .

 

 

Tänään on sitten torstai... Mies on kotona joten mummo saa pitää vapaapäivän.  MInä menen töistä suoraan zumbaamaan kahdeksi tunniksi joten nyt kun kohta töihin lähden niiin olen kotona vasta ilta kasin maissa... tulee päivälle pituutta mutta zumba on kyllä niin kivaa että se on sen arvoista. 

 

Mutta nyt herättelemään vanhinta kouluun jaetsimään tavaroita valmiiksi koulu, eskari ja työ tielle....