Tänään päästään taas vihdoin ja viimein uimaan. Jo kohta viikko ollaan tehty lähtöä mutta iana jollakin on vuotanut nuha tai kiristänyt kurkkua. Nyt tänään uimisesta tulee kuitenkin TOTTA. Heti kun mies kotiutuu töistä ja vanhin on päässyt kotiin niin lähdetään. KOtkan uimahallin vuosihuollon takia joudumme menemään karhulaan mutta ihan kiva sekin vaikkakin siellä on nyt ollut aika tungosta ja se ei ole kivaa mutta kaipa se sopu sijaa antaa.

 

Tänään on ollut perus ulkoilu päivä. Siis minulla ja vaavelilla, isothan ovat aamupäivän olleet omissa menoissaan. Aamulla kun lähdimme saattamaan keskimmäistä eskariin 08:30  olimme seuraavan kerran sisällä klo 12:00. Kauhialla kiireellä vaavelille jotain ruokaa ettei nyt ihan nälkään näänny ja taas ulos hakemaan keskimmäistä eskarista. Nyt hetki huilaillaan (=vaaveli leikki zumbaa ja minä notkun koneella, keskimmäinen jäi ulos kaverinsa kanssa) ja sitten kohta sinne halliin.

Kun sieltä kotiudutaan niin  se olisi taas nopeasti keksittävä jotain apetta perheelle. Mies lähtee tänään Tessan kanssa koirakouluun etsimään jospa sieltä löytyisi hieman järkeä tuo koiran päähän. Ja iltasella kun Tessa vapautuu taas käyttöön niin se olisi minun lenkkivuoro. Olenkin jo oppinut nauttimana noista ilta lenkeistä koiran kanssa joka jaksaa oikeasti kävellä, Hania ei siis iltalenkille mukaan oteta vaan se pitkä happhyppely lenkki on ihan vaan Tessan väsytystä ja oman pään happi raikastamista  varten. 

 

Mutta nyt uimapukujen pakkaukseen ja kohta päästään lähtemään...