Tänään ollaan puuhasteltu kotosalla ja lähipiirissa kaikenlaista. Käytiin  lenkillä, metsäkävelyllä, Siwassa ostamassa karkkipäivä karkit, käytiin vakoilemassa Rauhala Rock tapahtuman valmisteluja laitettiin pieniä vaatteita pois jne jne..... Ihan kiva aamupäivä takana siis. 

Vanhimman eskari on alkanut niin hyvin että en edes osanut odottaa mitään äskeisen kaltaista tilannetta. Laitoin vanhimman kanssa pieniä vaaatteita pois ja yht äkkiä hän sanoi että haluaa syliin, siinä se sitten istui ja puristi minua niin lujaa että melkein sattui. Oli siis ihan halipulan kourissa reppana. Sylissä istumisen jälkeen jatkettiin vaate hommia ja taas hetken päästä tyttö kysyi että pääseekö syliin ja tuli siihen halaamaan ja nyyhkytti ja sanoi että on ikävä äitiä, minä siinä sitten vaan lohduttelin että tässähän äiti on. Siinä me sitten tankattiin haleja semmoinen kymmenisen minuuttia ja sen jälkeen tyttö lähti reippaana naapurin kanssa leikkimään. Ei ole helppoa olla ISO TYTTÖ! 

Vaaveli keksi viime yönä että "hei yöllä voi meluta ja mökötä rauhassa!!" Puoli kolmen aikaan keskimmäinen näki pahaa unta ja vaaveli heräsi jostakin syystä keskimmäisen ääniin (yleensä he ei kyllä herää toistensa ääniin). RAuhoittelin vaavelia ja huomasin että vaippa on vaihdon tarpeessa. No vaihdoin vaipan ja laitoin vaavelin takaisn sänkyyn. vaipanvaihdosta virkoontunut vaaveli oli vaan sitä mieltä että nyt ei väsytä yhtään. Itse painuin takaisin omaan sänkyyn mutta pari tuntia kuuntelin vaaveli keskustelua pehmolelujen kanssa ja innostunuttta kiljuntaa. Ei siis itkenyt vaan jokelteli HYVIN KOVA ÄÄNISESTI. Puoli kuuden maissa hän kyllä onneksi nukahti uudelleen ja nukkui sitten vartin yli kahdeksaan mutta täytyy sanoa että vaikka vaavelillaoli yöllä hauskaa niin äidillä ei ihan niin hauskaa kyllä ollut!  

Nyt vaaveli kävi juuri päiväunille ja isot tytöt piirtävät naapurin tytön kanssa tuossa terassilla. Kun vaaveli ja mies herää (mies on ollut yövuorossa töissä) niin lähdemme tuohon viereiselle kadulle  viettämään Rauhala rock tapahtumaa. Tiedossa on piknik eväitä, musiikkia paikallisilta bändeiltä , makkaraa ja tuttuja ihmisiä... Toivottavasti sääkin suosii eikä ala satamaan. Tällä hetkellä ulkona paistaa aurinko mutta taivaalla lilluu pari tummaa pilveä jotka saattavat pisaran tai toisen heittää vettä jos huono tuuri käy. Mutta toivotaan parasta ja pelätään SADETTA .