Mukavan vauhdikas päivä takana. 

Kun mies lähti iltavuoroon , Mummo ja veljeni lapsineen tulivat meille juhlistamaan vaavelin tulevia synttäreitä. Samalla tehtiin hyvää ruokaa ja lapset ovat saaneet koko päivän leikkiä täysillä. Ruokana oli savustettua kalaa (siikaa ja kuhaa), nakkeja , perunamuussia ja valkokastiketta , jälkkärinä mansikoita ja vadelmia. Ja tietty kahvin kanssa synttärikakku (valkosuklaajuustokakku koristeltuna mansikoilla) ja pipareita, eli herkuteltua on tänään tullut.. ja vielä karkkipäivä tähän päälle niin maha roikaa... huominen 1.5 tunnin zumba tulee kyllä tarpeeseen .

Lapset ovat olleet pääasiassa ulkona trampoliinillä pomppimassa.  Välillä kun lapset käväisivät sisällä tuntui tuulikaappi pursuilevan kenkiä ja tavaroita. Rappusten kolinaa, naurun kikatusta, riemun kiljahduksia ja serkkujen suputuksia..... MInä sitten rakastan kun on menoa meininkiä talossa ja pihalla. Pihalla siis kirmasi viisi lasta (ei aivan hiljaisempia) ja naurun rätkätystä kuului joka puolelta. Koirat (Hani ja Aapo) säntäilivät kuka mihinkin ja porukalla oli kiva kokkailla ruokaakin. Äsken , ennen kahvia, käväistiin mummon kanssa lenkillä ja kaikkien muiden talojen pihat vaikutti jotenkin hiljaisilta ja "tylsiltä", onneksi heitettiin vaan pieni lenkki ja päästii takaisin omaan rakkaaseen  melukylään 

Nyt lapset saaavat vielä hetken leikkiä ja kohta "vieraat" lähtevät kotiin ja meidän lapsukaiset pesulle ja nukkumaan. On aivan ihanaa että tytöt tulevat niin hyvin juttuun serkkujensa kanssa ja vaavelikin pääsee aina välillä mukaan leikkeihin vaikkakin aika usein pihalta kyllä tänään kuului  "ÄITIIIII... Eiks Iina vois tehdä jotain muuta... kato Iina tuolla on matoja ja etanoita... mene katsomaan niitä!!!!"   

Kiva päivä takana ja toivottavasti edellistä parempi yö tulossa!!!!!