Joku saattoi huomata että olin tänään aiemmin aamulla kirjoittanut hieman ehkäpä ”väsyneen ja masentuneen” blogi tekstin. Olin myös saanut siihen aika ilkeä mielisen ”nimettömän” kommentin (ja vielä tutulta ihmiseltä)  joten poistin koko kirjoituksen.   Blogiin olen  saatanut herkästi kirjoittaa jotakin jonka vain ihan ne läheisimmät osaa tulkita oikein.  Väärin käsitysten välttämiseksi aion tästä edes miettiä hieman huolellisemmin mitä kirjoitan koska on näköjään olemassa näitä ”kavereita” jotka ei vaan voi olla puuttumatta tai haluavansa osoittaa olevansa ”pätevä” kertomaan muille kuinka tulisi toimia tahi olla.
Onneksi on sitten ne tyypit joiden kanssa voi jakaa kaiken minkä haluaa tulematta ”tuomituksi”.
 
Mutta nyt itse aiheeseen…. 
 
Kevät tulee…. Lapsilla on tämän viikon jälkeen vain neljä viikkoa koulua. Isot on onnessaan kun alkaa loma ja minikääpiö mielissäään siitä että kun tyttöjen loma alkaa on hänellä seuraa ja leikkikavereita enemmän.
Tämä kouluvuosi on lapsilla mennyt jotenkin hurjaa vauhtia. Vastahan saattelin kyynel silmässä keskimmäistä ekalle ja nyt enää neljä viikkoa niin hän on jo tokaluokkalainen.
Isot tytöt tuntuu jotenkin tosi isoilta jo.
Minikääpiökin täyttää jo neljä. Kääks, ensi kuussa tosiaan juhlitaan tytön 4 v synttäreitä. miun vauvasta on kasvanut nuori neiti.  Ihanaa , vaikkakin samalla hieman pelottavaa kun lapset kasvaa ja joka päivä tulee uusia riemuja ja uusia haasteita.
 
Lasten kasvamisen lisäksi tänään on onnen aiheena mies joka pääsee kotiin, JEI!!!  Yhdessä yössä osaa tulla ikävä. Vaikka kyse oli vaarattomasta asiasta saa sana sairaala aina niska karvat pystyyn. Mutta nyt sekin on sitten takana päin.
 
Tänään on taas aurinkoinen päivä. Lapset lähtee kouluun ja mummo tuli minikääpiön seuraksi niin kauaksi aika kun mies pääsee kotiin. Itse lähden töihin pyörällä, tuleepahan samalla hyötyliikuntaa. Töiden jälkeen menen suoraan  hierojalle. Niskat ja hartiat on taas olleet niin jumissa että päätä särkee vähän väliä, hierojalta lienee saa apua siihen vaivaan.  Iltasella kun kotiudun (menee taas myöhään) niin ehditään hetkisen aikaa olla möllistellä lasten kanssa ennen nukkumaan menoa.
Huomenna on odotettavissa mukava päivä. Olen töissä vain kolmeen asti (joudun sunnuntaina menemään töihin pariksi tunniksi joten pidän nyt sitten ne kaksi jo etukäteen vapaana). Mummo on minikääpiön kanssa aamupäivän ja kun minä ja mies kotiudumme lähdemme illaksi Porvooseen, Jee Robinia fanittamaan. smiley Tytöt on ihan innoissaan ja hauskaa se on minustakin. Lyhyt työpäivä ja loppupäivä laatuaikaa mitä parhaimmassa seurassa. Ihanaa!!!
Lauantaina on isojen jalkapallo treenit ja minikääpiöllä on kaverin synttärit, tyttö on jo nyt ihan täpinöissään juhlista ja jo eilen hötkyili että juhla vaatteet pitää laittaa valmiiksi.
Sunnuntaina joudun tosiaan pariksi tunniksi töihin  indecision mutta kaipa sen kestää. Töiden lisäksi olisi vanhimman pianotunti ja sunnuntaina ajattelin myös jos ilma on kaunis että voisi lähteä hieman johonkin retkeilemään/makkaran paistoon. 
 
Niin ja positiivisia asioita tähän päivään…. miun verenpaineet on pysyneet noilla uusilla tabuilla mukavissa lukemissa. Yhtään yli 90 alapaine lukemaa en ole saanut muutamaan päivään vaan paineet liikkuu siinä 88/139 tasolla… sanoisin että se on JEEEE, koska olinkin jo väsynyt noihin lääkekokeiluihin.!!!!