Olipa kiva ilta!!!

Oltiin miehen kanssa kesäteatterissa  katsomassa "Teuvo ja paperitaivas" esitystä. Teatteri oli todella hauska (nauroin välillä ihan kippurassa) ja ennen teatteria käväistiin miehen kanssa syömässä joka sekin oli LUXUSTA ainasen omassa keittiössä syödyn ruuan rinnalla. Hauskan illan kruunasi se että kun tulin kotiin niin täällä oli mummo joka kertoi että ilta oli mennyt hyvin, lapset olivat käyneet nätisti nukkumaan ja syöneet puuron (ja herkut) reippaasti.

Nyt täytyy siis sanoa että pieni oma-aika ei ole näköjään pahasta, omapää on pitkästä aikaa ihan oikeasti TUULETTUNUT ja huomaan että ne asiat jotka vielä lähtiessä ärsytti suunnattomasti  (kämpän epäjärjestys, tyttöjen huoneen sotkut jääkaapin sisältö  yms) ei enään tunnukkaan niin ylitsepääsemättömiltä ja ahdistavilta

Koska tänään oli äidin ja isin "humputtelu" päivä (ja okei lasten mummon kanssa herkuttelupäivä) niin huominen mennäänkin sitten lasten ehdoilla. Aamulla on keskimmäisen uimakoulu ja sen jälkeen ruokaa tyttö kolmikolle ja sitten suuntaamme auton nokan kohti KOuvolaa ja Hoploppia. Lähdemme tyttöjen ja yhden kaveri perheen kanssa sinne viettämään aikaa sillä aikaa kun mies naputtaa laminaattia lattiaan.... Laatuaikaa lapsille siis!!!