Mukavat synttärit takana, kiitos Viivi, Riku ja Eppu Nauru. Ihana meininki kun kolme noin vuoden ikäistä sekä yksi 8 kk:n ikäinen sekä meidän isot tytöt (5v ja 4v) pitivät meteliä pihalla. Aivan ihanaa katsoa lasten touhuamista. Juhlat oikein kruunasi loistavat tarjoilut jotka  oli emäntä laittanut tarjolle ja minä ja vanhin santsattiin useamman kerran Nauru. Oli vaan NIIIIN hyvää!

 

Synttäreiden jälkeen mies puhalsi tytöille uima-altaan pihalle. Täytettiin se mutta tietäähän sen että kun hanasta tulee noin 4 asteista vettä... ei ollut tytöistä uimareiksi Nauru. No tuossa kun tuo vesi nyt yön yli lämpenee niin eiköhän ne huomenna siinä puljaa. Pari päivää tuon veden voi altaassa pitää mutta sitten se on kyllä juotettava kukille eli menee limaiseksi auringossa. Mutta oikeastaan se pari päivää onkin ihan sopiva, sitten laitetaan taas allas varastoon ja joskus uusiksi. Noin kun toimii niin tavallaan allas pysyyy aina "uutena juttuna" eikä siihen kyllästy niin nopsaan.

 

Koko päivän on taas olllut ihana ilma. Aamupäivän pieni pilvisyys vaihtui kunnon helteeksi joka sitten taas muuttui  juuri kaatosateeksi, saas nähdä jyriseekö kohta.

Huomenna onkin miehelläkin vapaapäivä, aamupäivällä meille tulee vieraita ja iltapäivä on ihan ohjelma vapaa... saas nähdä mitä keksisi vai olla möllöttäiskö vaan Silmänisku. Isot tytöt hinkuisivat taas maauimalaan mutta huomiseksi lupasi kyllä sadekuuroja joten voipi olla että ei tule sinne mentyä. Uikoon piha-altaassa Silmänisku!

 

Olen muuten saannut kuulla että eräät mieheni sukulaiset ovat innokkaita blogin lukijoita Silmänisku, kiitokset vaan mielenkiinnosta Pusu!  Toivottavasti törmäillään mökillä kesällä, nyt oltiin menty jotenkin ristiin. Eli te olitte juuri ehtineet lähteä sieltä kun me siellä käytiin ja sitten kun me lähdettiin niin te olitte taas mökkeilleet, isot tytöt miettikin kovasti että: "Onkohan Johanna mökillä?"  Mutta eiköhän tässä jossakin vaiheessa kun ympäri käydään niin yhtehen tullaan Nauru.