Se olisi tänään sitten keskimmäisellä eskariin tutustumis päivä. Tyttö on ollut siitä todella innoisssaan ja vaikka paikka onkin hänelle tuttu (vanhinta on sinne kuskattu koko viime vuosi) ja eskari opekin on tuttu ( sama kuin vanhimmalla viime vuonna) niin silti tämä on nyt ISO JUTTU. TYttö oikein tuntui eilen kasvavan pituutta kun muisti että huomenna hän on jo lähes eskarilainen . Ja onhan se nyty kiva mennä katsomaaan että ketä muita samaan ryhmään on tulossa. Pari lähellä asuvaa poikaa ainakin mutta muista ei ole tietoa..

Eskari tutustumisen jälkeen onkin nopeasti heitettävä ruokaa naamariin ja kiiruhdettava uimahallille. Tänään on viimeinen uimakoulupäivä ja viimeisenä päivänä on aina näytöspäivä, eli vanhemmat saavat mennä katsomaan mitä onkaan opittu. Jännä nähdä miten nuo ovat kehittyneet, omien puheidensa mukaan Vanhin tulee saamaan 50 metrin uimamerkin ja keskimmäinen 25 metrin merkin mutta kun noilla nuo metrit ja sentit menee aina välillä hieman sekaisin niin ei kyllä pysty sanomaan että mitä he oikeasti osaavat uida. Yksi päivä keskimmäinen selitti minulle että hän ui  myyrää 7 metriä. Siihen minä sanoin että ai jaa, olethan sinä osannut sen verran uida jo yli vuoden. Sitten keskimmäinen kojasi ei kun 700 metriä. Sitä taas en oikein uskonut. Totuus saattaisi olla ehkä 17 metriä mutta en sitten tiedä. No tänäänhän se uima-aapisista sitten nähdään.

Uimakoulun ajaksi mummo tulee hoitamaan vaavelia. Tosi kiva niin koska viime vuonna kun vaveli oli näytöksessä mukana en minä ehtinyt muuta kuin pelastella vaavelia tippumasta altaaseen. Ja nykyään jos tuon vie uimahallille eikä hän muka pääse uimaan niin raivari on valmis. Joten ihanaa jättää hänet siksi aikaa kotiin . UImakoulun jälkeen käydään vielä kaupassa. Kaapit huutaa tyhjyyttään, KAIKKI on loppu. Jotenkin ei ole ehditty kunnollla kauppaan aikoihin mutta tänään on siis pakko. Ruokatarvikkeiden lisäksi on hommattava leipomisjutskat huomista ja sunnuntaita varten. Viikonloppuna on siis vaavelin 2 vuotis juhlat. Lauantaina pienemmät BILLEET ja sunnuntaina sitten isommat.

Mutta nyt nauttimaan pannullinen kahvia ja sitten aamu  käyntiin!