Eilinen oli mukava päivä. Sunnuntai ja koko perhe vapaalla. LUXUSTA!!! smiley Aamulla nukuttiin pitkään ja pikku hiljaa heräiltyämme lähdimme uimaan Katariinan halliin. Uimassa oli mukavaa vaikkakin porukkaa oli aika paljon. Uimisen jälkeen tultiin kotiin laittamaan ruokaa ja möllöttelemään. Minikääpiö leikki omiaan, isot luki kirjaa ja piirteli. Mies surffaili netisssä ja minä syvennyin roskaromaanin syövereihin. Ihana "Ei tehdä mitään " hetki. wink Tekemättömien minuuttien (no okei taisi siinämennä toimettomana kokonainen kaksi tuntia), lähdettiin Makuuniin hakemaan leffakarkkeja ja sitten leffaan. Elokuva nautinnosta vastasi Madagascar 3. Harmikseni leffa ei ihan vastannut minun odotuksia siitä mutta lapset tykkäsi kovasti ja minäkään en nukahtanut joten ihan hyvin meni. wink Oli mukavaa olla liikkeellä koko porukka.
Leffan   jälkeen ajeltiin kotiin ja niin kuin aina kun meidän lapset katsoo lastenohjelmaa tuli tytöille hetkiseksi " Ei osaa tehdä mitää ilman valitusta" vaihe. Vajaa puoli tuntia siinä meni ennen kuin sai ravistettua tuon ärsyttävän kitinä vaiheen pois ja he alkoivat leikkiä. Itse asiassa minikääpiö käveli hakemaan kaveriaan leikkimään ja hetken kuluttua isot painui samaan osoitteeseen leikkimään.  Me siinä hörpittiin miehen ja yhden kamun kanssa kahvia ja ihmeteltiin ihmisiä ja maailman menoa. perussettiä. Jossakin vaiheessa siinä kahvitellessa sain soiton naapurustosta eli sen talon äiti johon lapseni oli lähtenyt leikkimään soitteli että olisinko lenkkiseuraa vailla. Lapset kuulemma leikki kivasti ja mikäpä siiinä oli sitten lenkille lähtiessä. Mukava raikas sää ja mukavaa seuraa niin siinähän sitä puhdistuu mieli ja aivot kaiken karkki ja sokerimässyn jälkeen.  Lenkin jälkeen sitten vaan kotiin ja lapset unille ja itse siihen iki omalle kainalopaikalle sohvan nurkkaan. Mukava päivä heart.

Tänään sitten ei aamulla ainakaan mukavuudesta ollut tietoakaan. Eräs asia pyöri mielessä koko hiivatin yön ja nukkuminen meni painajaisisa pyöriskellen ja valvoen... ei kiva. sadAamu alkoi siis väsynä ja silmät ristissä.... ja en ollut ainoa. Keskimmäisen koulupäivä alkoi kasilta ja seitsemän maissa alakertaan hiippaili aika ilmestys taas.. smiley No onneksi siitä sitten hieman piristyi niin äiti kuin tytärkin.
Päivä meni minulta töiden parissa. Mies oli minikääpiön kanssa käynyt ostamassa autoon uudet renkaat ja käynyt autopesussa. Oli tyttö aika innoissaan pesukoneesta, ei kuulemma pelottanut yhtään vaikka takapenkillä oli ihan yksin. smiley Isot oli koulussa ja koulun jälkeen oli molemmilla mieluista tekemistä. Vanhin meni mummon kanssa synttärishoppailemaan ja syömään. Ihania juttuja olivatkin mummon kanssa löytäneet. Keksimmäisellä taas oli koulun jälkeen kaverinsa synttärit joissa oli kuulemma ollut oikein mukavata. 
KUn minä kotiuduin töistä oli väsy ja kiukuinen ja happea vaille. Muu porukka oli jo kotiutunut puuhistaan ja päätettiinkin että lähdetään porukalla ulkoilemaan jospa se helpottaisi alkavaa äkämökkiäs kohtaustani laugh. Ja se olikin hyvä idea. Tytöt otti kaikki pyörät alleen (keskimmäinen hänelle ihan uuden pyörän jonka Pappa oli tänään tuonut 26 tuumaisen isojen pyörän, tyttö on aika polleeta smiley)  Tytöt polki ja me miehen ja Tessan kansssa köpsöteltiin perässä.  Siinä taapertaessa päätetttiin mennä tekemään yllätys hyökkäys kummipojan kotiin.. Ja kotosallahan siellä oltiin ja saatiin kahvitkin. HIrveesti höpötettävää ja ihania lapsia. Voi suloisuus kun kummipoikakin oli kasvanut ja oppinut vaikka mitä, iso jätkä jo.  PItäisi ehtiä näkemään useammin mutta kun tuntuu että aina on kiire. Mutta siis ihan ehdottomasti oli päivän koho kohta tuo rakkaan kaveriperheen näkeminen heart.  Kun sitten lopulta maltettiin lähteä kotiin olikin jo iltapala aika.
Mies lähti kokeilemaan pitkästä aikaa juoksua ja me tyttöjen kanssa tehtiin patonkeja ja tuoremehua ja herkuteltiin. Sitten vaan tytöt nukkumaan ja itse tähän koneelle näppäilemään.  Tänään siis meinasi olla tosi rankaa päivä mutta iltaa kohti se muuttuikin oikein mukavaksi, kohta puolukka kipon kanssa sohvalle ja siitä sitten nukkumaan, jospa ne tyhmät ajatukset jättäisi miut rauhaan ensi yönä.