MISSÄ ON SE RANKKASADE, Haminassa (25 km itäänpäin) oli kuulemma satanut kaatamalla... ei täällä vaan... täällä jaksoi sataan ehkä viisi minuuttia ja senkin hyvin laiskasti, taisi haihtua pisarat jo ennen maahan menoa. Ei siinä muuta mutta piha kaipaa vettä, nurmikko käpristyy karrelle ja tuntuu että marjapuskatkin kuivuvat kokoon.

 

Miehen ja Aapo koiran eiliset verijälki harjoitukset olivat menneet "helvetin hyvin" (Aapon kasvattajan mielipide) ja mieskin oli ihan innoissaan, mummosta nyt puhumattakaan. SE että jälkiharjoitus meni eilen hyvin toi Aapolle kisapaikan sunnuntaina järjestettäviin jälkikokeisiin... eli tietääpähän sitten mitä mies tekee KOKO HELTEISEN SUNNUNTAIN... (juoksee metsässä hikoilemassa  ja etsimässä kuollutta jänistä/lintua/tms)  Onhan se hyvä että on tekemistä ja puuhaa .

Tänään ajattelimme tehdä Tessalle myös jonkin pienoisen (makkara)jäljen että pääsee treenaamaan... tarviihan se Tessa saada yhtä hyväksi kuin Enonsa (Aapo on siis tessan eno )

Makkarajälkien lisäksi tälle päivälle on ohjelmassa Eläinlekuria ja veljeni lasten kanssa puuhailua, tarkoituksena olisi kai lähteä maauimalaan hellettä karkuun ja  puljaamaan. Illalla on sitten miehen vuoro lähteä valloittamaan Kotkan terassit ja yö elämä...  (viime perjantaina olin siis minä)

Keskimmäisen päänsärky ei enään uusiutunut eilisen aikana. Luontokoulukin oli mennyt hyvin... hikisesti mutta hyvin. Nyt sitten jännityksellä odotan että minkäslainen tyttö tuolta kohta herää... eli toiveissa on että särky ei uusiutuisi tänäänkään. Eilen illalla kyllä juotin tytöille tosi paljon ja kokoajan mehua ja vettä mutta saas nähdä onnistuinko nesteyttämään heitä riittävästi.  (Itselläni siis nestehukka aiheuttaa aina pahimmat migreenit ja epäilenkin että keskimmäisellä oli eilen hieman samaa vikaa)

Mutta nyt makkarajäljen tekoon ja kohta kai se olisi taas vedettävä bikinit päälle ja hypättävä altaaseen.