Tänään on mukava päivä, niin päätin aamulla kun heräsin. Mukavaan päivään saa  sisältyä ulkoilua, hyvää ruokaa ja kikatusta. Yhtään kiukuttelua ja kitinää ei tälle päivälle ole suunniteltu... eli vain auringon säteitä ja kultahippusia... Eikös kuulostakkin hyvältä suunnitelmalta!

 

Ensin aamulla lapsukaiset katsoivat hetken lastenohjelmia ja sitten päätimme tyttöjen kanssa lähteä uimahalliin ihan noin extempore. Siellä puljasimme tovin  ja tulimme kotiin syömään. Nyt kaikki  tytöt leikki pihalla naapurin tytön kanssa  ja minä ajattelin heittää pannukakun uuniin.   Pannukakkua ja mantsikka hilloa... ne kruunaa hyvän päivän.

Kun mies herää tuolta yövuoron jäljiltä niin ehkäpä lähdetään metsäretkelle tai Katariinan puistoon kävelylle tai sitten jotain muuta mukavaa. Jotain kiireetöntä ja kaikille mieluista. Ja ainakin kun ulko ilmaa katselee niin se "jotain mukvaa" saa kyllä sisältää ulkoilua, niin kaunis syyssää tuolla ulkona näyttää olevan. Aika lämminkin vielä, mittari näyttää +17 ja kauheammin ei edes tuule eli aivan loistava ulkoilu ilma.

Tessa on jo tänään jo ihan normaali. Eilen illalla nukkui vielä paljon ja hakeutui ihan selvästi viileisiin paikkoihin nukkumaan eli taisi olla kuuma reppanalla. Onneksi koko hötäkästä selvittiin pelkällä säikähdyksellä ( ja rahalla). Mutta tämä taas vahvisti inhoani ampiaisia kohtaan... inhoittavia pistäviä ötököitä....

Mutta nyt se olisi sitten aika alkaa tekemään sitä pannukakkua...

Tässä vielä eilinen potilas, kuva tosin on otettu jo aiemmin joten tässä on meneillään vaan ihan huilitauko rankan metsäretken aikana: