Yksi yö ja sitten mennään. Isot tytöt on jo höpöttäneet kylpylästä ja muumimaasta niin paljon että en ole siitä aiemmin hirveästi viitsinyt blogissa enää hehkuttaa.

Mutta nyt se on sitten totta. Yksi yö ja sitten mennään.

Eli tarkoitus olisi yöpyä Turun Caribia kylpylässä, lillua siellä mielin määrin ja sitten käydä lauantaina muumeja katsomassa muumimaassa (olen kuullut huhua että näin juhannuksena siellä on hyvä käydä kun siellä ei ole niin kauheasti ihmisiä). Isot odottaa kylpylää kyllä enemmän mutta eihän siellä jaksa kaiken aikaa lillua joten on kiva välillä mennä muumeja moikkaamaan Nauru. Saas nähdä mitä vaaveli muumeista sanoo, telkkarista ei olla muumeja katsottu mutta yleensä vaaveli menee ihan sekaisin kun näkee jotain karvaisia otuksia joten eiköhän tuo niistä muumeistakin tykkää. Nauru

 

Tänään aamulla päästiin miehen kanssa kauppaan ihan kaksin kun mummo tuli hakemaan koiria hoitoon ja samalla vahti tyttöjä kauppareissun ajan. Kaupassa kyllä mietin että LUOJAN KIITOS  ei tullut otettua lapsia mukaan kauppaan... porukkaa oli ihan älyttömästi. Tosin Prismalle pisteet siitä että JOKAINEN kassa oli auki ja kassajonoja ei ollut.

Nyt vaaveli on päiväunilla, isot ulkona naapurin tytön kanssa, mun pitäisi alkaa himpun verran siivoomaan niin on sitten kiva tulla siistiin kotiin kun reissusta kotiudutaan. Käväisin äsken parturissa ja nyt minulla on sitten kesätukka, luottoparturini ja keskimmäisen kummi (Terve vaan JAANA) on parturi ja leikkasi minulle kesätukan. Itse tykkään kyllä mutta saas nähdä minkä "tuomion" tytöt antaa kun hiukseni näkevät. Viimeksi kun tulin parturista niin keskimmäinen sanoi minulle lohduttavasti että: "äiti , älä välitä, kyllä se siitä kasvaa!"Hymy

 

HAUSKAA JUHANNUSTA KAIKILLE!!! Seuraavan kerran kuulumisia sitten varmaan vasta sunnuntai iltana, jos nyt ei mitään maata mulistavan tärkeää sanottavaa tule sitä ennen.

140_muumi.gif