Viime päivityksen jälkeen on arki kulunut lähinnä pihalla. Päivät töiden parissa ja illat sitten ulkoillen. Miehellä on ollut vapaat ja hän on rakentanut terassia ja saikin sen suurinpiirteiun valmiiksi jo. JEEE!!! NYt sitä vaan sitetn kesää ja lämpimiä grilli ilmoja odottelemaan. 

Viime viikolla oli myös se vanhimman musaluokkien konserttia, ja hienostihan nuo vetivät ja kyllä sen oman lapsen äänen tunnistaa sieltä useiden joukosta. Ihania kaikki esiityjät.  Ensi vuonna sitten siellä on keksimmäinenkin esiintymässä. <3

 

Töissä on ollut aika hiljaista ja se on ärsyttävää... päivät tuntuu kilometrien mittaisilta ja kun tietää että kotonakin olisi tekemistä vaikka kuin niin tyhjänpanttina istuminen on ÄRSYTTÄVÄÄ! NO nneksi päivät on kuitenkin saatu lusittua ja  illat on sitten kotona pakerrettu pihahommia.

Vappuaattona meillä oli kavereita lapsineen kyläilemässä. Tehtiin ruokaa ja juoruttiin, syötiin ja naurettiiin. Perussettiä siis meidän porukalle mutta oli siis oikein mukavaa.

Vappupäivänä heräsin jo aikaisin... ei nukkuttanut yhtään. Pyöriskelin sänkyssä kahdeksan asti ja sitten päätin luouttaa yrittämisen ja läksin juoksemaan. Juoksu kulkikin loistavasti ja matka piteni påitenemistään huomaamatta. Ihan loistofiilis. Tavoiten matka (10 km nyt tässä kevään aikana ) lähestyy koko ajan. Ja mikä parasta, jalat kestää juosta. Nyt kun vaan maltillisesti yrittää käydä. 

Eilinen juoksu lenkki siis oli kuin pala taivasta ja sen jälkeen niiin loistofiilis että paremmasta ei väliä. Aamutouhujen jälkeen siinä sitten kahvikupposen kanssa aurinkoon terassille katsomaan lasten touhuja. Täydellinen vapaapäivän alku! Ilma oli siis aurinkoinen vaikkakin hieman tuulinen. Aamupäivä ja päivä meni siinä istuen ja ihmetellen. Kaveri kävi lapsineen kylässä ja siinä juoruiltiin ja kkatseltiin kun lapset leikki.  Iltapäivällä kun mies kotiutui töistäläksimme toisen kaveriperheen kanssa kodalle ja voikun siellä olikin mukavaa pitkästä aikaa. aika vierähti ihan kuin huomaamatta ja yhtäkkkiä kello olikin jo ilta. Monta tuntia katosi sinen metsään ja mukavaan yhdessä oloon.  Kotiin tultuamme lapset halusivat jatkaa ulkoleikkeijään ja me päätettiin miehen kanssa lähteä kiertämään hieman pidempi kävelylenkki. Oli oikein mukavaa laahustella kadestaan ja höpötellä...kahden keskistä laatuaikaa lenkkeilyn merkeissä, ei huono <3 ! Lenkin jälkeen vielä pikaisesti kylille ja koko porukalla mäkkiin syömään vappupäivän illallinen ja sitten kotiin nukkumaan. Lapset oli aivan rätti väsyneitä koko päivän touhuista ja ulkoilusta ja itsekkin kyllä olin varsin tyytyväinen kun pääsin oikaisemaan sohvalle miehen kainaloon. 

Tänään on sitten torstai. Lapsilla koulua ja minulla töitä. Mummo tulee minikääpiön kanssa ja ilta menee varmasti taas futiksen ja ulkoilun merkeissä. =) 

Tässä teille keskimmäinen joka oli pukeutunut luokkansa vappujuhlia varten tiistaina:  :) 

215256_10151587149544656_1331111087_n.jp

Ihania aurinkoisia kevät päiviä teille kaikille!