Voi kun oikein sääliksi kävi taas aamulla kun piti väsyneet reppanat raahata ylös sängystä. Eilen nukkumaan käyminen venyi pikkaisen yli kahdeksaan ja tänään oli koko kolmikolla vaikeuksi herätä puoli kahdeksalta. Täytyypi tänään muistaa että lapsukaiset on saatava sänkyihin ennen kahdeksaa mieluusti vaikka puoli kasin maissa niin olisi ehkä nuo aamut helpompia.

Niin kuin arvata saattaa niin aamutoimet meni sitten väsyneiltä tytöiltä hieman kiukkuisesti . Mutta onneksi kun pikku hiljaa tytöt heräsivät kunnolla ja vanhimmalla oli kuitekin ollut onnistunut eskaripäivä ja keskimmäisellä mukava kerhopäivä. Vaavelin kanssa minä itse olin muskarissa ja siellä ei kylllä enään näkynyt unihiekkaa vaavelinkaan silmissä, yhtä vauhtia ja tanssimista oli koko muskari .

Nyt vaaveli on unilla ja isot tytöt leikkii naapurin kanssa kellarissa uusilla pet shop leluillaan. Iltapäivällä on tulossa vieraita ja heitä varten leipaisin tuossa äsken kääretortun. Nyt vaan pitäisi pystyä pitämään näpit erossa tortusta ennen vieraiden tuloa .