Niin se on viikko taas vierähtänyt perjantaille. Nopeasti tuntuu nämä päivät hurahtavan. Ei sillä en valita yhtään... yksi työpäivä siis edessä ja sitten ihana, ihana viiikonloppu!

Viikonlopulle onkin kaikkea kivaa tiedossa. Huomenna on minun zumba partyt sekä isot tytöt osallistuu kids zumba partyihin jotka pidetään samaan aikaan aikuisten zumban kanssa. Siellä on siis zumbaa, tansseja, leikkejä, pipareita ja mehua.... tytöt ovat ihan innoissaan. Sunnuntaina on keskimmäise kummin  lapsen synttärijuhlat. Nyt täytyy vaan toivoa että sängyistä herää kohta kolme tervettä tyttöä. Eilen vaaveli oli jo ihan kunnossa mutta vanhin vaikutti hieman räkäiseltä ja köhäiseltä. Täytyy nyt toivoa että tauti ei iske päälle.

Tänään miehellä on vielä vapaapäivä joten hän puuhailee lasten kanssa tämän päivän. Itsekkin pääsen tänään jo neljältä normaalin viiden sijaan joten tämä päivä alkaa kuulostaa koko ajan mukavammalta ja mukavammalta.  Tälle päivälle ei kai ole suunnitelmissa kauppa reissua suurempaa kun uimaankaan en viitsi vielä noita viedä ettei tule vaavelille taapakkia toipumisesta ja ettei isoilla tauti pääse vallan iskemään päälle.

Huomenna mies aloitataa aamuvuoron mutta  koska minulla on vapaat ei lastenhoitoa tarvitse.  Huomenna  ajattelin aamusta jos kaikki on terveitä pakata taas eväät reppuun ja lähteä retkelle. Aamusta heti kun lähtee niin ehtii kotin syömään vielä ennen vanhimman piano tuntia. HUomiselle lupasi aika kaunista ilmaakin., kylmää mutta kaunista!

 

Mutta nyt saa lörpöttely riittää. Pari hommaa vielä täyttelen tietokoneella näin aamutuimaan ja sitten aamupalan laittoon ja töihin valmistautumista.