Meillä on vaavelin kanssa tänään muskari päivä. Mutta vaavelia kiukuttaa, mummo haki isot avoimeen kerhoon ja sen jälkeen kun isot laittoi oven vaavelin nenän edestä kiinni ja vaaveli kai tajusi että ei ihan oikeasti pääse tyttöjen mukaan, niin silloin alkoi kiukku. Ihme raivoamista, palikoiden heittelyä ja MIKÄÄN VAAN EI OLE HYVIN. Vähän aikaa viihtyi tuossa kun käänteli ja väänteli koiran häntää mutta sitten koira, mokoma, hyppäsi sohvalle jatkamaan unia ja vaaveli ei päässyt perään niin sehän vasta kiukuttaakin. Noh ehkäpä muskari ja muskari kaverit hieman piristää päivää.

Tässä meidän "kiukku iita"  Normaalisti tykkää kovasti tuosta äänikirjasta mutta nyt sitä pitää paiskoa ja hakata, ei ole helppoa pienellä.

 

Isot tosiaan lähti kerhoilemaan ja minulla olisi muskarin lisäksi ohjelmassa PYYKINPESUA. Normaalisti meillä pyörii koneellinen joka päivä ja pyykkihommat pysyy näin opllen hanskassa mutta nyt tällä viikolla on ollut koko ajan jotain ohjelmaa/vieraita tms ja pyykin pesu on jäänyt väliin monena päivänä. Ja senhän tietää.... nyt on sitten pestävä "satakymmenen"  koneellista.  Iltasella olisi sitten vielä isojen satubaletti.