Päivä on ollut aika loistava... Aamu alkoi lenkkeilyllä minikääpiön ja Tessan kanssa. Ihan kunnon lenkin tein ja minikääpiö istui pulkassa ja höpötteli leikkietanalleen kärsivällisesti vaikka lenkissä vierähti reilusti yli tunti. Lenkin ajan isot tytöt leikkipihalla naapurin kanssa. KUn kotiuduimme lenkiltä hain vain sisältä rahapussin ja lähdettiin minikääpiön kanssa kauppaan ostamaan herkkuja.... Tänään ollaan herkuteltu letuilla kera hillon ja kermavaahdon, pitaleivillä ja nyt on vuorossa sitten karkipäivä karkit.

Kauppareissun jälkeen tultiin kaikki sisään ja tein ruuan ja paistelin lapsille lettuja, naapurin tyttökin tuli lettuja syömään. Siinä sitten syötiin ja ihmeteltiin... Mieskin heräili yövuoron jäljiltä ja siinä alettiin suunnitella illan aikatauluja... minun zumba, ruoka, sauna ja Tessan iltalenkki saatiin järkättyä kohtuulisesti aikatauluun. 

Nyt minä olen siis käynyt zumbasa ja äsken herkuteltin koko porukka niillä pitaleivillä. MInä kävin tyttöjen kanssa saunomasa ja mies lähti iltalenkille Tessan kanssa. Nyt katsellaan tyttöjen kanssa avaraa luontoa ja syödään karkkia. Kasilta lapset käy nukkumaan ja me katsellaan miehen kanssa leffaa.... Ihan HUIPPU PÄIVÄ...  vapaapäivät on kyllä niin luxusta ja parhaita ne on juuri näin kun kaikki ollaan kotona. Miehellä on aika vähän viikonloppu vapaita ja sitten kun sellainen satttuu on siitä nautittava täysin sydämin.