Nyt on kerhot kerhoiltu. Oli taas tosi kivaa!

Aamulla kun lähdettiin meinasin saada pienenmoisen hepulin koska isot tytöt olivat hävittäneet toisen pyörän lukon , no mutta onneksi oli sen verran kiire että en ehtinyt saamaan mitään megalomaanista hepulia. Nyt sitten vaan tehtiin niin että jätettiin vanhimman pyörä koulun pihalle ilman lukkoa, onneksi se oli vielä tallella kun tultiin pois.  Ensin ajattelin että minä menen rattaita työnnellen kerhoon ja keskimmäinen saa polkea mutta koska vaaveli on niin rakastunut omaan kypäräänsä ja halusi laittaa sen välttämättä päähän niin päätinkin että minäkin poljen vaaveli kyydissä. Oli hauska polkea ja tuo oli juuri sopivan lyhyt matka (alle 2 km en ole ollenkaan pyöräily ihmisiä) .

Kerhossa oli aika paljon jo tuttuja ihmisiä. Keskimmäisen kaveri toisesta kerhosta tuli tänään myös tuonne kerhoon joten hänellä oli seuraa ja täytyy sanoa että enpä minä keskimmäistä pahemmin siellä kerhossa nähnytkään, se oli reippaasti kaverinsa kanssa leikeissä, milloin salakerhossa, milloin muovailemassa ja milloin piirtämässä. Vaavelikin oli hyväntuulinen eikä vierastellut ketään. Ensi viikolla ajateltiin taas mennä tähän lähikerhoon kun sinne pääsee niin kätevästi ilman autoa ja samalla saa vietyä ja haettua vanhimman eskariin/-sta.

Elikkäs mukavata on ollut!! Nyt vaaveli nukkuu päiväunia, keskimmäinen ja vanhin piirtää. Äsken juuri saatiin vanhimman kanssa tehtyä kotitehtävät, on kyllä hauska katsoa kuinka tohkeissaan joku voi olla pienesttä kirjain tehtävästä  no mutta hyvä että on edes nyt innoissaan... eiköhän se into läksyjä kohtaan  jossakin vaiheessa lopu, viimeistään yläasteella (*kertoo kokemuksesta*) 

Tälle päivälle ei taida ollakkaan mitään muuta valmiiksi suunniteltua ohjelmaa... ehkäpä ulkoilua kun on niin nätti ilmakin. HUomenna olisi miehen työpaikalla avoimien ovien päivä ja isot tytöt haluaisivat sinne kovasti mennä, jos me sinne mennään niin sitten siirrämmekin samalla uimapäivän huomiselle niin päästään sitten Inkeroisten halliin pulikoimaan.... *no laitetaan taas mietintä myssyyn*