Hmm.. aika kummallista. Tälläisenä päivänä jolle ei ole mitään (ei siis mitään) suunniteltua eikä mitään ohjelmaa niin tuntuu ettei mitään ehdi tekemään, ei edes blogia päivittämään . No eipä mulla kyllä mitään kummallista päivitettävää olekkaan. Ihan koti päivä takana. Aamulenkit ja leiksat ja ruuan jälkeen tyttöjen touhuilua pihalla. Ihania nuo isot tytöt kun haluavat että vaaveli tulee heidän leikkeihinsä vauvaksi. Siellä se vaaveli sitten leikkii kuin isompikin ja matkii KAIKEN mitä isommat tekevät . Oli oikein mukavaa vain istuskella terassilla ja seurailla tyttöjen touhuja oikein ajatuksella.

Vaikka tänään ei mitään suunniteltua ollutkaan niin ollaan me (no okei mies ) saanut jotain aikaakin. Olemme jo pitkään suunnitelleet toisen lehtikompostin ostoa mutta miespä päätti tänään (minun pienellä avustuksella päätös tehtiin) että nikkaroi sellaisen itse. Kotona olikin tarpeet omasta takaa joten ei  kun nikkaroimaan. Nyt meillä on sitten uusi ja hieno lehtikomposti. Nyt vielä kun saisi sen biojäte kompostin ostettua niin johan me sitten ollaan "superkierrättäjiä" 

Iltasella käväistiin katsomassa mummon ja Aapo koiran agility kisoja ja taas olikin sitten päivä täysi, kauhistuttavaa kun nämä päivät liitää . Nyt lapsukaiset ovat unten mailla ja minä ajattelin hieman nautiskella vesimeloonia ja sen jälkeen vetäytyä uuden "meidän perhe" lehden kanssa sohvalle vaakatasoon. Sain tänään kuulla töistä  (siis oikeista töistäni mistä olen hoitovapaalla) hieman huolestuttavia uutisia mutta tänään EN JAKSA niillä vaivata päätäni, on se päivä huomennakin.