Huh huh, tämä on sitten valitus, kitinä ja vaikerrus kirkoitus eli jos ei olo ole semmoinen että jaksaa toisen kitinää niin kannattaa skipata tämä....

Ei se sitten mennyt niin että minä olisin sairastanut kaikkien puolesta. Sen lisäksi että oma olo on aivan kauhea, kurkkukipeä, nenä vuotaa, pää on täynnä räkää, poskiontelot huutaa tuskaansa, maha on kipeä... jne, niin vaavelikin on sitten tulossa kipeäksi. Tai ainakin se huusi ja huusi lujaa viime yönä. Eilen illalla sen nenävuosi ja se oli pikkuisen kitinä no ajattelin että se on vaan väsynyt ja laitoin kaikki tytöt nukkumaan kahdeksalta. Tunnin päästä lastenhuoneesta kuuluu ihan kauhea kiljuminen, vaaveli huutaa. Tuosta kiljunnan tyylistä tiesin että ei tule meille helppo yö ei. No vajaan tunnin verran kanniskelin itkevää vaaveli ympäri yläkertaa, annoin kipulääkettä ja pikku hiljaa tyttö alkoi hiipumaan mun syliin. Tuossa kymmenen aikaan sain hänen takaisin omaan sänkyyn ja ONNEKSI kävin itsekkin nukkumaan... sillä, puoli kahdelta samainen huuto ja kiljuminen kuuluu taas, tällä kerralla ei sitten auttanut kantelu, ei haliminen EI MIKÄÄN, Kaksi tuntia kantelin ja lohduttelin, paijasin ja silitin. (muistuttaakseni että myös MINÄ OLEN KIPEÄHKÖ ja minulla oli aivan kamala olo). Jossakin vaiheessa en jaksanut enään kävellä ja kävin pötkölleni omaan sänkyyni niin että vaaveli makasi (ja kiljui) mahani päällä, tämä asento alkoi sitten pikku hiljaa rauhoittaa vaavelia ja jossakin vaiheessa se nukahti mahani päälle. Siirsin vaavelin sänkyyn ja yritin itse jatkaa unia. Puolisen tuntia siinä torkuin ja sitten KOIRAT aloittaa ulinan alakerrassa... no ei kun katsomaan, no niillähän oli kauhia pissi hätä ja ne piti päästää ulos. Koirat painui ulos ja tietenkin herätti haukunnallaan vaavelin uudellee.... HUH HUH no onneksi tässä vaiheessa vaaveli oli jo niiiiiiin väsynyt että nukahti nopeasti takaisin. Kun koirat oli ulkoiletuttu ja vaaveli tainnutettu oikaisin sängylle ja ulkoa alkaa kuulua kauhea kolina ja huuto, ROSKA-AUTO. Siinä vaiheessa päätn että nyt nousen ylös ja tässä sitä sitten ollaan kuuman finrex kupposen kanssa, ei niin pirteenä!  Ja sitä paitsi, itseppähän olen ison perheen ja koirat halunnut joten ei auta kuin kärsiä, onneksi nätä hetkiä on kuitenkin aika harvoin!!!

No jospa tämä tästä.... taitaa olla vakio lauseeni nykyään. Mietin tuota vaavelia ja uskoisin että hänelläkin oli kurkkukipeä (nuhan lisäksi), koska aina kun hän yskäisi niin tuli ihan kauhea huuto ja parahdus. Ja jos hänen kurkku on yhtä kipeä kuin omani niin ei ihme että itkettää koska itsenikin tekisi mieli painua sohvalle vollottamaan.  

Vanhimmalla on tänään hammaslääkäri (hampaita joudutaan taas repimään suusta, ei kiva ei ollenkaan...) ja vien hänet eskariin vasta sen jälkeen joten nyt koska kaikki tuntuvat nukkuvan niin saaavat kyllä nukkua niin pitään kuin nukuttaa eli en ala heitä herättelemään. Ei sillä ei isot tytöt kyllä ainakaan sanoneet yöllä mitään jos vaavelin huutokuoroon heräsivät mutta luulisi kuitenkin etttä kyllä tuo huuto jotenkin uniinkin menee kun toinen kiljuu monta tuntia lähes korvan vieressä .

Illalla olisi hippo kisat mutta täytyy nyt katsoa tätä toipilas tilannetta eli jos vaavlilla on kuumetta niin eihän sitä voi sinne ainakaan raahata mutta kahtellaan nyt... isot ajattelin sinne viedä jospa vaikka mummo tulisi sitten vaavelin kanssa jos se on kuumeessa, tosin ei se ainakaan yöllä kuumeiselta vaikuttanut, kipuiselta vain!

Niin ja Vanhimman puhelimesta... tutuille tiedoksi, numero on sama kuin isällään mutta 044 alku....