Mukavia päiviä taas takana. Arkea, sitä ihanaa tasaista arkea. Töitä, harrastuksia ja perheen yhteistäaikaa. Ihan parasa mitä ikinä voi elämältä pyytää.Kuten  aikaisemmin olenkin jo todennut että onni on arki ja arki on yhtä juhlaa kun sen saa viettää ihanien ihmisten kanssa. <3 

Tosiaan mitään kummempia ei olla puuhattu. Sunnuntaina kävi kavereita meitä moikkaamassa. Iitukin sai uuden ystävän Putte pennusta ja oli oikein mukavaa juoruilla ja turista turhan päiväisiä. 

Tämä viikko alkoi taas maanantailla joka on meillä aina iltapäivällä hieman kiireinen kun kaikki harrastukset painaa päälle samaan aikaan ja töissäkin pitäisi olla mutta niin kuin aina niin asiat järjestyi ja saatiin hoidettua niin työt kuin harrasteetkin.  Tiistaina likoilla ei ole harrastuksia ja vanhin olikin kyläluutana ja himmaili koko päivän futiskaverillaan, heti kun koulusta pääsi niin sinne ja iltasella sitten vasta takaisin. Me muut sitten ensin lenkkeiltiin, minä juosten Tessan kanssa ja loppuväki Iitun kanssa pellolla ja kun oli saatu hikipintaan niin sitten hilpaistiin vielä uimahalliin. OIkein mukavaa, tosin porukkaa oli ihan hurjan paljon ja uiminen jäi hieman vähemmälle ja enemmäkseen vaan hypittiin ja lilluttiin. Keskiviikkona isoilla likoilla oli taitorata treenit ja niiden jälkeen mies meni tekemään pitkästä aikaa koirille verijälkiä metsään. Iitukin pääsee nyt sitten ensimmäistä kertaa semmoista haistelemaan. :) 

Nyt tänään sitten minä kävin töiden jälkeen juoksemassa ja likkojen treenien jälkeen ollaan vaan olla möllötelty. Minikääpiö ja keskimmäinen ovat leikkineet omiaan ja vanhin tässä minun seuranani on haastellut. Ihanaa vain olla, ei kiirettä mihinkään. :) 

Mies on koirien kanssa metsässä niitä verijälkiä haistelemassa, tai siis koirat haistelee. 

Kiireettömyyden on ainakin suunniteltu jatkuvan. MIehellä on siis vapaat ja huomenna  töiden jälkeen oli ajatuksissa metsälenki koirien kanssa ja sen jälkeen uimaan. Viikonlopulle ei ole muuta suunnitelmia kuin vanhimman kaverisyndet ja nekin vietetään leffateatterissa joten mulla on niinko ihan oikeasti ihan vapaa koko viikonloppu, luxusta!!! Ehkäpä paljon ulkoilua ja retkeilyä ja metsässä haahuilua toivoisin viikonlopulle. 

 

Mutta siis eli kuulumisia ei ole niin mitäpä tässä enään jorisemaan. Ihanaa rennon letkeää syyskuuta kaikille. :)