Sataa sataa ropisee pilipili pom... nallen varpaat palelee pilipilipompompom, nallen varpaat palelee....

Että siis ulkona tulee  vettä, vettä tulee niin paljon että päätimme lintsata aamu ulkoilut ja läksimme tekemään viikon ruokaostokset. Nyt on jääkaappi täynnä ruokaa ja rahapussi ammottaa tyhjyyttään... Silmänisku. Tein taas kaupassa huomion, terveellinen ruoka on kallista, tai ainakin kalliimpaa kuin ei niin terveellinen. Kasvikset ja hedelmät rohmusivat taas isoimman osan kauppalaskun suuruudesta. samoin täysjyvä tuotteet ovat paljon arvokkaampia kuin pelkkä" vehnäpulla", no mutta eihän sille minkään voi.  Ja jostain asioista EI VOI TINKIÄ kuten kasviksista ja hedelmistä. Valitsen sitten mielummin muista tuotteista niitä edullisempia kuten esim maustamaton jogurtti, rainbow merkkinen maksoi 1.65 e/litra ja valion 2.10 e/litra, voitte arvailla kumman ostin Hymy.

 

Kaupan jälkeen ei satanut niin kauheasti ja tytöt jäi hetkeksi tuohon pihalle kakku hommiin. Asettelivat myös ämpärit niin että jos sataa niin saavat niihin kerättyä kuravelli vettä, ja nyt sitä vettä sitten tuleekin kyllä taivaan täydeltä. Mutat hyvä niin luonto kaipaa myös vettä!!!

 

Muuten tänään onkin aika vapaata ohjelmaa, isoilla on iltapäivällä bailatino mutta sen lisäksi senkun vaan olla möllötetään, pikkuisen tuossa mies suoritti huushollin raivaustoimia niin on  m,ukavempaa sadepäivää vietellä.

 

sillä aikaa kun mies raivasi huushollia niin vaaveli teki parhaansa että epäjärjestys säilyy....

Auki jäännyt arkkupöytä vaan on ihan pakko tyhjentää...Silmänisku

%C3%A4itienp%C3%A4iv%C3%A4%202%20015.jpg

isot leikkii yläkerrassa leikkejään, lupasin että kohta he saavta mennä naapurin tytöt sisään leikkimään kun niiden äiti oli kuulemma luvan antanut.

%C3%A4itienp%C3%A4iv%C3%A4%202%20011.jpg

%C3%A4itienp%C3%A4iv%C3%A4%202%20013.jpg