Zumbaa bumbaa.. Tänään oli zumba partyt.. se tarkoittaa 1.5 tuntia kovaa zumbaamista. Oli kyllä kivaa ja eilinen syömispäivän jäljiltä aika tarpeellinenkin tunti, kaloreita paloi 820 joten eiköhän siinä edes osa eilisistä herkuista kulutettu. Äsken tuossa hieman yritin venytellä , ihan vaan sen takia että pääsisi huomenna ylös sängystäkin .

 

Sillä aikaa kun minä hikoilin zumbassa viihdytti mies vaavelia. Vaaveli on tänään ollut jotenkin todella väsynyt (heräsi aika aikaisin eikä nukkunut päiväunia) ja viihdyttäminen tulikin tarpeeseen, tyttö kyllä viihtyi koko päivän hyvin jos oli tekemistä mutta heti jos mielekäs puuha loppui niin alkoi kiukku.  Vaaveli oli päässyt isänsä mukaan kauppaa ja pizzeriaan .

 Isot tytöt leikkivät kotosalla ensin barbeilla ja jossakin vaiheessa olivat siirtyneet ulos naapurin tytön kanssa etanan hoito puuhiin. Kun tulin kotiin siellä ne tytöt kiersi ympäri pihaa etanoita ulkoiluttaen  "Katsos äiti näille pitää näyttää maailmaa...", totesi keskimäinen kun ihmettelin että miksi hän kiertää taloa etanat kourassa .

Etanan hoito olikin niin kiva leikki että sitä ei olisi millään malttanut lopettaa. Kun vihdoin sain tytöt saunaan niin siellä he varmistivat että: "Äiti... herätätkö meidät aikaisin että päästään hoitamaan etanoita... ne voi vaikka karata tai niillä on yksinäistä."  Lupasin herätellä heidät kohtuu ajoissa. Äsken (klo 21:10) lastenhuoneesta kuului keskimmäisen huuto "ÄITIIIIII... saako jo herätä hoitohommiiin???  " JOo ei ehkä ihan vielä kuitenkaan kun äiti ei ollut itse edes nukkumaan ehtinyt . Tyttö nukahti kuitenkin uudelleen vannottaen että herätän heidät niin että ehtivät leikkiä ennen uimakoulua. 

 

Mukava päivä tänäänkin. 

Huomenna Mummo hakee vaavelin shoppailemaan, mummolla on tapana viedä synttärisankarit ostoksille ja syömään ravintolaan ihan mummon kanssa kahden ja huomenna on sitten vaavelin vuoro päästä herkuttelemaan ja ostoksille. Oikea synttäripäivä on 16.6 eli keskiviikko mutta ensimmäiset juhlat olivat jo eilen ja viikonloppuna juhlitaan lisää joten eiköhän se huominen shoppailukin mahdu tähän "juhlaviikolle".