Elämä on taas ihanaa.... Aurinko paistaa, ulkona on aurinkossa tosi lämmin, terassin mittari näyttää +17 astetta auringossa, pihalta häviää viimeisetkin lumen rippeet. Ihana pääsiäis sää siis. Oltiinkin koko aamupäivä ulkona. Ysiltä lähdettiin lenkille ja sen jälkeen jäätiin pihalle savustamaan kalaa. Lounas syötiin sisällä vaikkakin olisi kauheasti tehnyt mieli kattaa terassille mutta ehkäpä täytyy vielä odotela. Lounaan jälkeen taas pihalle ja lenkkikentälle.  Isot tekivät kakkujaan ja vaaveli konttaili ja nautti aurinkgosta. Josaakin vaiheessa vaaveli keksi että KIVIÄ VOI SYÖDÄ, ja siinä vaiheessa se pääsi päiväunille Nauru.

 

Äsken oli pakko tulla sisään vähän ottamaan välipalaa ja rauhoittumaan, iltapäivällä lähdemme pääsiäiskylään ystäväperheemme uudelle talolle Ahvioon, saas nähdä minkälainen talo/sisustuskuume tulee kun pääsee ihan tulen uutta asumusta tarkistelemaan Hymy.

Omalla pihalla jo todettiinkin olevan PALJON hommia kesäksi, Hiekkalaatikkoon lisää hiekkaa, uusi aidanportti, talon reunojen kivettäminen, grillin/savustus pöntön ulkonäön parantaminen, perumaan laittoa yms yms. No työt ei tekevältä lopu ja onhan se kivaa kun on pikku puuhasteltavaa. Nauru.