Viikko on vierähtänyt todella nopeasti. Ja koska on perjantai niin sehän tarkoittaa että huomenna on lauantai ja VAPAA!!!! JEEE!!!  smiley
Keskiviikkonna soitteli Sergei verenpaineista.. hän päätti nyt tuplata annoksen eli samoilla tabuilla mennään... aika näyttää, kuukausi kuulemma kokeillaan ja jos ei auta niin sitten  vielä tuplataan . Nuori ihminen voi kuulemma syödä Migardista sen 80 mg ihan huoletta.. no en ole lääkäri joten en sano mitään muta jotenkin hirvittää syödä lääkkeitä joide sivuvaikutuksena on "äkillinen kuolema" , no onneksi tuo oli vaan harvinainen sivuvaikutus wink. Eilen tupla annoksessa eli nyt mennään siis vasta 40 mg:ssä ei ainakaan ollut mitään haittavaikutuksia HIeman mölö olo mutta ei muuta.. no aika näyttänee senkin. 

Eilen kuten koko viikon oli töissä aika haipakkaa, yli töiksi meni että heilahti, no ei onneksi kauaa sillä muu perhe odotti parkkipaikalla uimaan menoa. Töiden jälkeen siis lähdettiin uimahalliin. Pitkästä aikaa oltiin siis uimassa ja siellä oli mukavaa kuten aina. Vanhimman luokkakaveri sattui samaan aikaan ja hän leikki sn kanssa. Minikääpiö ja keskimmäinen vesijuoksi minun kanssa jonkin aikaa ja sen lisäksi leikittiin hippaa ja hypeltiin vimppailta. LOISTO REISSU!!!
Uimisen jälkeen tultiin kotiin ja syötiin kiireetön iltapala yhdessä ja sitten nukkumaan.  Aamupäivällä mies oli käynyt minikääpiön kanssa pilkillä ja saanut kuulemma ison ahvenen... minikääpiön mukaan se oli mielttömän iso mutta koska he eivät sitä mukanaan tuoneet niin paha lähetä sanomaan oliko tuo vaan semmoinen "Kalajuttu" smiley Innoissaan tyttö oli pilkkimisestä joka tapauksessa ja olikin tarkoitus että koska sunnuntaille lupasi hienoa ilmaa niin mentäisiin iltapäivällä kun mies herää nin koko porukalla pilkille eväiden kera. Kuulostaa ainakin hyvältä suunnitelmalta, toivottavasti tulisi kalaakin.

Tänään on siis perjantai,   töihin menoa aamusta ja isot tytöt kouluun. Mummo tule minikääpiön kanssa koska mies nukkuu yövuoron jäljiltä. Iltapäivällä minikääpiöllä on kaverinsa synttärit ja sen jälkeen Wambba tulee vielä hetkeksi leikkimään, tyttö on molemmista asioista niin intona ettei malttaisi odottaa millään iltapäivää. smiley Itselläni ei töiden jälkeen ole mitän kummallista tai siis minikääpiön haku synttäreiltä joten ylitöitä toivon mukaan tänään ei tule koska en voi sinne jäädä mutta muuten siis ei mitään, jos vaikka hieman ulkoilua lenkkeilyn merkeissä ja lisäksi vaikkapa hieman pelailua tyttöjen kanssa... vaihtoehtoisesti voisi tietysti katsoa tyttöjen pieniksi jääneet vaatteet pois kaapeista mutta se ei kuulosta läheskään niin hauskalta. smiley Illalla tuleekin sitten perheememme lemppariohjelma eli voice of finland. Mies harmiksi joutuu lähtemään yöksi töihin joten hän ei ohjelmaa kokonaan näe mutta minä ja tytöt aiomme istua tönöttää sohvalla ja tuijottaa tuon. smiley

Huomiselle olisi mukavia suunnitelmia. Aamusta ajattelin tyttöjen kanssa uimaan Yhdeltä on isojen jalkapallo ja jos vaikka sen jälkeen  hakisi miehen kotoa ja menisi elokuviin katsomaan Risto räppääjän. Leffan jälkeen jos vaikka koko porukan voimin jonnekkin syömään... toiveissa siis laatu aika koko perheen kesken heart.

Sunnuntaille olisi sitä hieno keliä luvattu joten ulkoilua, vanhimman pianotuntia ja minikääpiön tanssia.... 

Nyt pitäisi siis tämä työpäivä vielä jaksaa pakertaa ennen noita ihania suunnitelmia!