Tänään on kyllä ollut niin huippupäivä että en edes voinut pari päivää sitten kuvitella että näin huippu olisikaan.

Ihan peruspäivä mutta kaikki meni putkeen. Töissä osasin ja tunsin itseni ihan oikeaksi matkatoimiston tädiksi enkä vaan koko ajan pelännyt että kohta joku tajuaa että en kuulu sinne.   Hani koira on pirteämpi kuin aikoihin. Tänään hän on viipottanut pihalla leikkien, kannellut kenkää  ja käyttäytynyt kuin "ei niin vanha koira", tiedän että jossakin vaiheessa tulee aika mutta ilmeisesti se aika ei kuitenkaan ole vielä.  Lapset olivat tänään olleet reippaita mummon kanssa sekä isänsä kanssa. Kun tuli töistä kotiin oli vastassa kikattava vaaveli joka iski samantien tahmaiset tassunsa kaulaani ja rutisti kovaa . Isot tytötkin odottivat jo tuulikaapissa että joko mennään uimaan. Uimaan sitten lähdettiin ja voi kuinka meillä oli hauskaa. Isot hyppi, ui, ja leikki niinkuin aina ja vaaveli oppi uimaan... Siis ihan ilman kellukkeita hyppäsi  tuli pintaan ja ui reunalle (ja huom! pää pinnalla eli ei sukeltanut), matka nyt ei ollut kovinkaan pitkä mutta huimasti edistystä viime kertaan jolloin hän ilman kellukkeita pääsääntöisesti vain sukelsi..... HYVÄ VAAVELI!!!!  Isot hyppelivät ja pomppelivat ja nauroivat ja leikkivät... ja kaikki sulassa sovussa, kymmenen pistettä ja papukaija merkki heille!

Uimisen jälkeen kotiin nopsaan syömään ja lapset nukkumaan ja nyt sitten minulla on aikaa... huomenna on vapaata ja aikaa.... käytiin äsken kaupassa hakemassa huomiselle herkkuaamupala tarpeita. Mies paistaa lapsille kananmunia ja pekonia. Tarjolla on croisantteja sekä vasta paistettua patonkia, tuoremehua ja kahvia, niin ja vaaveli halusi broileripullia... kaipa niitäkin voi aamulla syödä. .

Huomenna suunnittelimme että hitaan aamupalan jälkeen lähdemme porukalle tekemään luovin lenkin tai jonkin metsälenkin, otetaan lapsille eväät mukaan ja nautitaan. Huomenna mies lähtee iltavuoroon töihin mutta ehtiihän sitä ennen retkeillä. 

 

Mutta nyt nauttimaan hiljaisuudesta... ja kyllä... TÄNÄÄN OLI LOISTO PÄIVÄ!!!