Tänään on ollut ohjelmassa omenapuun pilkkomista. Tai oikeasti kylläkin naapuri kävi pistämässä omenapuun moottorisahalla palasiksi ja meille jäi lähinnä rojujen korjaaminen. Niistä rojusta riitti kyllä vielä huomisellekkin .

Omenapuun tuhoamisen lisäksi ollaan juostu Prismassa, Anttilassa, Intersportissa, Citymarketissa, Rajamarketissa ja missäköhän muualla... tarkoituksena oli ostaa tyttöjen kavereille syntymäpäivälahjat (kahdet lastenjuhlat ensi viikonloppuna) sekä vanhimmalle pitäisi löytää verkkapuku. Synttärilahjat löytyi heti ensimmäisestä kaupasta eli prismasta mutta ne verkkarit, ei löydy ei mistään... tai olihan niitä, mutta periaatteeesta minä en maksa lapsen verkkapuvusta 40 euroa ihan vaan sen takia että niissä lukee Adidas, tai Reabook tai raiski tms. Eli en varmana maksa merkistä... NIH!!! Pari semmoista sopu hintaista (n. 20 eur) pukua löytyi mutta ne ei sitten miellyttänyt silmää. Toinen oli kokonaan MUSTA, se on minusta hieman ankea väri lasten vaatteeksi,  SE olis ollut ihan ok jos siinä olisi edes hieman ollut jotain muuta mutta ei kun se oli vaan MUSTA. Toinen edullinen vaihtoehto oli Anttilassa mutta siinä ei tietenkään ollut vanhimman kokoa. No jätettiin puku ostamatta, tyttö itsekkin sanoi että kyllähän hän voi urheilupäivänsä juosta vaikka tuulipuvun housuissa tms, itseäni jäi vain jotenkin kiukuttamaan että mikä ihme siinä on kun jotain tietty etsiin niin ei varmasti löydä  .

Muuten on ollut ihan kiva päivä. Aamusella leiksalla ja sitten iltapäivästä minä kävin hieman "asioilla" ihan yksikseni... mutta siitä lisää jos jotain kuuluu... Oli muuten OUTOA jättää lapset kotiin miehen kanssa ja vilkuttaa ja lähteä, keskimmäinen oli kyynel silmässä ja mietti että kuinka kauan olen poissa. Kun sanoin että varmasti jonkun tunnin tai kaksi niin hän kysyi että : "ai tuletko takaisin kun me nukumme?"... (kello oli tuolloin kun lähdin jotain 13:00) eli ei taida olla tuo aika käsite vielä ihan hanskassa . No kyyneleet ja muutkin surut oli kyllä hälventyneet heti kun olin lähtenyt. Kun tulin kotiin niin vaaveli oli päiväunilla ja isot pelasivat kännykällä matopeliä... se on tätä nykyaikaa